Cytat:
|
No i widać teraz czarno na białym. Palikotowiec AS idzie ręka w rękę z narodowcami i kucami. Kabaret normalnie.
|
Zadałem Ci pytania, na które nie odpowiadasz.
Cały czas obrażacie (PiSowcy) wszystkich wokoło. Nie bronię lemingów pokroju AS82 ale ciągłe pisanie na emj per sołtys, czy ubliżanie palikotowi i innym KORWINowcom jest tutaj na porządku dziennym. Jak tylko ktoś Wam coś odpowie, a odpowiedział palikot, coś tam o chamach to od razu jest szkalowanie go, że jak się odzywa i jakieś frajerskie posty wiślak68 o bana dla palikota.
Żałosne to jest. Szkalujecie każdego kto tylko by nie wylizał rowa PiSowi.
Padają poważne pytania i zarzuty o prożydowskość PiSu to odwracacie kota ogonem. Podawane są dowody to ucinacie temat żeby za chwilę napisać "palikotowiec As idzie ręka w rekę z narodowcami i kucami". No i co to ma do rzeczy? Czy to jest na cokolwiek dowód? Jak PiS idzie za rękę z Żydami to to nie jest na nic dowód ale jak jakiś palikotowiec napisze to co ja czy inny :kuc" to już macie dowód na coś tam.
I zrozumcie, że nie po to się tu źle pisze o Dudzie i PiSie żeby Wam zrobić na złość tylko po to że nikt tu nie ma zamiaru się oszukiwac i mamić wizją, że jak Duda wygra to się stanie coś pieknego. Nikt tu nie jest naiwny i nie wierzy tym układowiczom z PiSu. I nikt nie ma zamiaru czekać 5 lat żeby stwierdzić iż była to niewiele lepsza prezydentura. Skoro widać prożydowskośc PiSu to trzeba o tym mówić a nie udawać, że tego nie ma, zagłosować na PiS i za 4 lata sie obudzić z ręką w nocniku, że się żydów wybrało do polskiego Sejmu. Wielu Polaków tak właśnie głosuje i dzięki temu mamy Paliktoa w rządzie i zmarnowane kolejne 4 lata.
Cytat:
|
Szkoda, że nie można się dogadać na Prawicy tylko ciągłe kłótnie ...
|
Bo PiS to nie prawica tylko kontrolowana opozycja. Ich rządy polegają na żarciu z koryta, głosowaniu tak jak wymaga tego układ i tylko pokrzykiwaniu. Wcześniej pisałem o tym, że PiS od początku jest nastawiony anty na wszystkich, którzy nie są z nimi a mają czelnośc określić się prawicą. Ciągłe wyzywki i przyklejani łatki prorosyjskiej, faszystowskiej.
SMUGA, napisąłes po raz enty o prorosyjskości Mikkego i Kowalskiego. Daj jakies przykłady na to. Nie różnisz się niczym od zwykłego leminga. Powtarzasz jak mantre te swoje kocopoły a jak Ci napisałem ja i kilka osób o prożydowskości PiSu i dostałeś na to dowody to zamiatasz sprawę pod dywan. Żalosne to jest ale doskonale pasuje do modemu tego systemu.