wislak68 napisał(a):

O proszę. Nawet sołtys postanowił podłączyć się do dyskusji. Biedak cierpi że wszyscy mają w nosie jego "analizy" i postanowił "wejść do gry" tylnymi drzwiami. I jak to zwykle u sołtysa: wyszło krzywo. Przednówek. Trza orać i siać a nie zajmować się sprawami których i tak nigdy nie zrozumiesz.
W rzeczy samej: z tego Pawlaka to dopiero był gość!
|
Dyskusję śledzę, ale mam ważniejsze sprawy na głowie tj. przeprowadzka i zmiana samochodu, więc tylko z ukradkiem spoglądam na to co produkujesz w tym temacie. Ciekawe jest to, czy po powrocie na forum dostałeś przydział z partii na ślepą obronę Dudy za wszelką cenę mimo, że argumentów merytorycznych brak?
Dawno już ustaliliśmy, że na czworakach z naszej dwójki znasz się bardziej ode mnie co może wskazywać na rustykalny rodowód zamiłowań do tego typu architektury. W moim podmiejskim domku w rodzinnym majątku umieściłem pewne akcenty z takiego folkloru (chociażby gont, czy ogrodzenie), ale typowy mieszczuch ze mnie, więc czekają mnie lata aklimatyzacji w nowym środowisku.
Odnośnie Pawlaka jak doskonale wiesz bardzo cieszyłem się jak został odstawiony na boczny tor, więc chyba nie sądziłeś, że mógłbym na niego głosować w 2010 roku? Jak dobrze poszukasz to znajdziesz na kogo głosowałem. Podpowiadam, że w drugiej turze skreśliłem obu kandydatów.