Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2015, 12:13
No nie wiem, Komor nie jest przynajmniej za utworzeniem wspólnej Armii Europejskiej, czego zwolennikiem jest Duda
To już by nam odebrało resztki autonomii. Kompletnie nie wyobrażam sobie wtedy jakiś demonstracji w Polsce. Opresyjność jaką fundują nam władze Unijni jest niesłychana a podlizywanie się przez PIS tym wariatom z Brukseli nie sprawia, żeby do końca można było o nich mówić "mniejsze zło"
Kolejni po Platformie którzy kłamią. Platforma dochodziła na konserwatywnych i liberalnych gospodarczo poglądach okazali się socjaldemokratami. Teraz PIS chce się dorwać używając iluzji, że zawsze walczą a Polską sprawę... właśnie pokazują teraz takimi postulatami jak utworzenie armii Europejskiej, wypłaty Żydom zasiłków za zbrodnie hitlerowskie z pieniędzy polskiego podatnika, za podpisanie Traktatu lizbońskiego. Nie dam się 2 raz nabrać i mam nadzieję, że 2 tura to będzie: Kukiz vS JKM bądź Braun

Smuga napisał(a):Wyświetl post
„Cierpienia młodego Korwinowca”

Myślałem, że po zmierzchu yorka żaden z tu wypisujących nie osiągnie równie rynsztokowego poziomu, jaki widzimy w chwili obecnej u tego korwinowca. Jak widać myliłem się i to grubo.
Rynsztokowy poziom to wspieranie antypolskiej i prożydowskiej partii. To za to powinien być ban
Niestety miejsca dla zrozumienia okradania Polaków przez system dystrybucji podatkowej nie będzie przeze mnie tolerowany. Możecie się po jajach dalej ściskać w swoim kółku adoracji
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.03.2015 o godz. 12:31.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰