Cytat:
Zaraz korwinowcy powiedzą, że to niemożliwe. A ja powiem, że jak najbardziej możliwe. Pewnie Przemek był po kilku głębszych i nie wiedział, co mówi.
|
Masz tylko jeden problem- korwinistą nie jestem ja
Cytat:
|
ale to nie powód żeby jechać z tematem od pięciu stron i snuc dyrdymały o popieraniu żydów
|
A co zrobili tym głosowaniem jak nie poparli Żydów?

Nawet jeśli zrobili to raz, to już baaardzo konkretnie.
Cytat:
|
Bo jeśli rzeczywiście chcesz o tym porozmawiać na poważnie, to wskaż proszę dlaczego Twoim zdaniem wspomniane głosowania mogą być dla Polski problemem?
|
Pogrubiając koszerne emerytury poddając pod wątpliwość by to był problem Polski/Polaków chyba dalej sobie "jajcujesz". Przy obecnej sytuacji demograficznej, gospodarczej, ekonomicznej, saldzie migracji? Opiece medycznej (emerytów i rencistów)?
No super, że kasa z moich podatków sobie poleci do Mosze czy Aarona. W końcu to MY jesteśmy NARODEM SPRAWCÓW! Gdzie tam naziści, czy nie bawiąc się w słowne gierki NIEMCY.
Europarlamentarne zaś niosą za sobą zwiększenie ryzyka ataku terrorystycznego. I to jest problem, choć jeden czy drugi może go bagatelizować czy umniejszać prawdopodobieństwo. A ze względu na naszą "murzyńskość" będziemy latać wszędzie gdziekolwiek zażyczą sobie Jankesi (a tutaj wkraczamy w robienie im laski). Napisałem zwiększenie, albowiem zagrożenie to już od dawna nas dotyczy.