Cytat:
|
Wszyscy tu jesteście siebie warci! kłócicie się między sobą jak Kargul i Pawlak a z tego wszystkiego lemingi się z Was śmieją. Przecież tylko o to im chodzi. Tą drogą nigdy nic nie zmienicie
|
Rozumiem, że jak piszesz o wszystkich to i o mnie. Czy ja się gdzieś tutaj z kimś kłócę? Zadaj sobie pytanie kto jest lemingiem i co da Polsce zmiana PO na PiS. Co to za różnica, że dupę Żydom czy innym Niemcom będzie lizał PiS zamiast PO?
Wszyscy chcemy zmian ale, niektórzy moim zdaniem mocno zbłądzili. Oczywiście ja tu się nie mam za najmądrzejszego a tym bardziej nie jestem jakąś reklamą Ruchu Narodowego czy Korwina. Nie mam zamiaru nawet dać sobie palca uciąć za RN czy, któregoś konkretnego polityka z tej partii, nie mam zamiaru wmawiać ludziom, że jedyna słuszna droga to RN, że tylko oni coś zmienią. Piszę to bo już widzę jakby, niektórzy tu zaraz wyjechali ze swoimi armatami, tylko różnica między nami jest taka, że ja mam w te partie wyjebane i chcę dobra Polski a nie żeby kabzę sobie nabijał na nas jakiś Kowalski czy Kaczyński. Dziś "ufam" temu pierwszemu ale jutro jak zobaczę, że będzie robił takie rzeczy jak PiSowcy to pierwszy na nim ..... będę wieszał. Niestety wiele osób stało się zakładnikami partii i idą z nimi w bój na dobre i na złe. Są na tyle zaślepieni, że żadne argumenty na nich nie działają i dają się rolować jak dzieci.
Trzeba najpierw sobie na ręce patrzeć bo jak tego nie ma to się łatwo stać pośmiewiskiem. Jak była ta cała akcja z krzyżem na krakowskim przedmieściu to od razu trzeba było w kąt usuwać tych największych dziwaków bo wiadomo, że to jebani prowokatorzy ale partie polityczne sa jak sekty. Każdy widział, że pod tym krzyżem było coś nie tak ale bronił tych dziwaków kilku bo to przecież PiSowcy - tak samo bronią posłów, którzy głosowali za kasą dla żydów, wiedzą, że coś jest nie tak ale to przecież ich ziomki więc trzeba wybaczyć. Jak się później okazało ten co najwięcej krzyczał pod krzyżem to jakaś wynajęta ....a do robienia dymów. Zdemaskowany został tylko jeden, pytanie ilu nie zostało zdemaskowanych?
Ten przykład pokazuje, że ekstremum w każdym ruchu trzeba wypieprzać bo z założenia jest szkodliwe. Nieważne czy umyślnie czy nieumyślnie. Takie jednostki działają na szkodę i psują wizerunek danej grupy. To samo z politykami, jak się s....ili i dali kasę żydom to won. Problem jest taki, że cały PiS (chyba tam jeden gościu się wstrzymał) zdradził Polskę więc wszyscy ich wyborcy powinni ich jebać.