Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2015, 23:42
No właśnie, taka gadka. Udawanie, że problemu nie ma, że PiS jest bezstronny pewnie, a w ogóle to całym złem świata nie jest USA i Izrael (pozdrawiam Egipt, Syrię, Liban, Irak, ciekawe czy więcej zła na świecie narobił żydowsko-amerykański czyściciel czy ktoś inny, np Putin) więc im może PiS ciagnąć druta. Żałosne.
Napisałem o faktach, bez żadnego zmyślania i żadnych złośliwości a dostałem w odpowiedzi to co dostał ten gościu z filmiku gdzie pytał Dudę, czyli tak w skrócie "a weź daj spokój, spierdalaj, problemu nie ma, my tu chcemy sie dorwać do władzy a nie odpowiadać na niewygodne pytania".
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.