Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2015, 23:30
Smuga, po co zaraz takie teksty? Mnie nie obchodzi kto jest Żydem z PiSu, czy Żydzi im pisza jakieś scenariusze co i jak maja robić, chodzi o to, że jest realny problem polegający na tym, że PiS liże dupy Izraelowi i Amerykanom. A za takie partie i prezydentów u władzy to ja dziękuję. Możemy oczywiście udawać, że problemu nie ma i rżnąć głupa dalej ale nie wiem czy wygra na tym Polska i my czy ci Żydzi, którym PiS daje pieniądze za holocaust i stalinizm.
Wiesz na czym polega Wasz (PiSowski) problem? Że wmawiacie wszystkim jakieś powiązania z Rosją, bycie agentami itp, mówicie o ukrytych opcjach niemieckich a sami chcecie oddać losy Polski w ręce jakichś żydowskich lizodupów.
Trzeba raz na zawsze podziękować hipokryzji bo ona nas niszczy kolejne 26 lat od niby uwolnienia Polski. potworzyliście sobie kasty PiSowskie, POwskie czy inne SLDowskie i staliście się cżłonkami tych kast, tak jakbyście jakieś kontrakty z nimi podpisali. I później wynikiem tego jest hipokryzja, o której napisałem wyżej, przykład wymyślacie powiązania RN z Rosją czy wytykacie Mikkemu ciepłe wypowiedzi względem Rosji a sami macie w strukturach żydowskich sługusów i ludzi z przeszłością PZPRowską czy hołdujących Armię Czerwoną.
Moja rada, przestańcie żyć i walczyć dla PiSu, zacznijcie żyć i walczyć dla Polski.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.