Griszka30KR napisał(a):

Q..a jak widzę te wypowiedzi niektórych małolatów....
Juz widze jak jeden z drugim rezygnuje z kasy z pracy jak został zwolniony(we własnym mniemaniu) nie załugujac na to.
Jakoś nikomu nie przeszkadzało jak ponoc od półroku nie widział kasy,a prowadził zespół.
Jeszcze nic sie o tego nie odniósł,ale juz hejty i to prawdopodobnie też od takich(uprzedzając oburzonych, napisałem prawdopodobnie),którzy nie kupili szalika-cegiełki,ale tu mają najwięcej do powiedzenia.
|
Cytat:
|
Jak ktoś ma jeszcze pretensje do mnie czy do zespołu, to uważam to za skandal! Ja się nie pytam, czy i kiedy dostanę pensję, oddaję serce, by wyprowadzić klub na prostą. To samo robi mój sztab i piłkarze, a narzekania i pretensje nam w tym nie pomagają - grzmi w wywiadzie dla Interii trener Wisły.
|
Najlepiej zarabiającym trenerem w Polsce jest… Zobacz ranking
Za .......enie farmazonów o wynikach ponad stan, krótkiej ławce i piłkarzach za 5 złotych Smuda powinien zapaść się pod ziemię ze wstydu. Biorąc taki gruby hajs winien był realizować cele sportowe, na które stać ten zespół. W czym niby Wisła jest gorsza od Jagiellonii, Ślaska, czy Górnika? Przecież we Wrocławiu, a także w Zabrzu również się nie przelewa. Mimo, to nikt tam nie ma zamiaru wystawiać dupy i białej flagi. Franio frajersko oddał Puchar Polski - najłatwiejszą drogę do europucharów. Jeżeli już PP odpuścił, to przynajmniej wypadałoby nie dać plamy w lidze i próbować wyjść z twarzą z tego bigosu. Niestety i tutaj jest pełna kompromitacja, której żadną gadaniną się nie przykryje. Ale oczywiście dalej będzie opowiadał te brednie w stylu: „Nigdzie nie awansowałem ani nie spadłem”.