Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2015, 12:00
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
I oto mamy piękną exemplifikację tezy o tym że: Nie udało mi się zauważyć na tym forum żadnego korwnisty który byłby "normalny". I wszyscy jak jeden swój brak argumentów i wiedzy nadrabiają: "narwaniem, impertynencją, absurdalnością, porywczością, zapalczywością". Oto bowiem odpowiedzią na zestawienie bzdur jakie wypisuje (pisanie o "chłodnej głowie JKM" jako przeciwieństwie "gwizdania na wiecach i obrażania" w sytuacji gdy tymi "gwiżdżącymi i obrażającymi" są właśnie KORWINIŚCI ) jest wrzut o krytycznym stosunku do bankietowania przez JKM w ruskiej ambasadzie, w sytuacji gdy kacapia atakuje sąsiadujące z nami państwo. Naprawdę niezbadanymi zakusami podążają "procesy myślowe" korwinistów .
Widzisz tobie się wydaje, że otaczająca ciebie rzeczywistość i to jak ją rozumiesz jest niezmienialna Po prostu ta rzeczywistość jest i już jak płaska ziemia W ogóle gdzie tam jakieś założenie, że nie jesteś zaślepionym fanatykiem jakiejś koncepcji politycznej. To przecież jakiś nonsens
Przedstawie ci tą argumentacje logicznie najbardziej jak się da Podstawową zasadą o jakiej mówi JKM jest to, że "d***mokracja" to rządy głupich, i ja to popieram ze swojego przekonania. Więc należy wyjść również z założenia w partii Korwin i jej zwolenników jest więcej głupich jak mądrych. Bo logika nakazuje. Trzeba być konsekwentym Ta sytuacja na wiecu Komora jest znakomitym przykładem potwierdzającym tą argumentację. To się przejawia także w innych dziedzinach np. na stadionie. Co by się działo, jakby zaczęła rządzić większość. Na C to by chyba już pedały miały sektor... ale mniejsza z tym.
Ja w ogóle nie jestem fanatykiem partii Korwin. Ja jestem przeciwko demokracji, jestem za wolnością i odpowiedzialnością i za wszystkimi zasadami i wartościami z tym związane. Póki co jedyną opcją, która deklaruje realizację tych wartości to JKM. I tyle. Nie obchodzi mnie partia i nie obchodzą mnie interesy powierzchowne tej partii. Po prostu to zrozum. Ja wiem, że w środowisku PiS są wyznawcy jak mongoły, którzy nie widziały cywilizacji to im się wydaje coś nierealne Ale to tak nie jest
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.03.2015 o godz. 12:04.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰