wiesniak842 napisał(a):

Marecki byl w UPR? Byl. Korwin byl? Byl. Cos tam z Tuskiem podpisywal? Podpisywal. Nikt tak doslownie nie napisal oczywiscie. Ja to tylko uwypuklilem, ze wlasnie na takiej samej zasadzie tutaj sie oskarza kogos o bycie korwinowcem, rusofilem itp itd i to jest wlasnie ten poziom. Dobrze, ze przynajmniej zauwazyles. Szkoda tylko, ze za kazdym razem takie rzeczy sa zauwazane w pojedynczych przypadkach jak cos komus nie po linii a nie caly czas.
Jesli nie zrozumiales to nie moj problem.
|
głupia sprawa ale znowu ktoś nie zrozumiał , nie zauważasz że staje się to nagminne, musisz niestety kolejnej osobie przekładać na nasze

, nic nie rozumiemy co prawisz
palikot "Gwizdanie na wiecach i obrażanie propagandówka wykorzysta i przysporzy mu tylko nowycargumentów i głosówh "
jak może zwykły , szary człowiek wyrazić dezaprobatę wobec takiej persony jak komorowski ? , pytam jak ? reżimowa propaganda wykorzysta wszystko, jak nie będzie gwizdów i protestów powiedzą dajmy na to że bulu cieszy się wielkim szacunkiem i wszyscy go popierają , powtarzasz haniebne teksty z komuny podchwycone przez obecny reżim , czyli nie wolno protestować , krzyczeć , gwizdać i nie daj Boże rzucić czymś na kształt kostki , za komuny był taki przekaz i teraz go powtarzają , gdyby ktoś chciał słuchać tych bredni w tamtym czasie nigdy nie powstała by PIERWSZA Solidarność i nigdy nie było by protestów i walk z zomo w stanie wojennym i pózniej , uwierz mi , wiem co mówię i nie chcę słuchać tych reżimowych połajanek , chociaż myślę że nie miałeś takich intencji , tylko tak wyszło