Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2015, 00:41
Cytat:
tu sporo jest normalnych zagorzałych PISowców ale kilku jest bardzo narwanych impertynentnych absurdalnych porywczych, zapalczywych
Przykro mi że nie mogę się zrewanżować podobną uprzejmością. Nie udało mi się zauważyć na tym forum żadnego korwnisty który byłby "normalny". I wszyscy jak jeden swój brak argumentów i wiedzy nadrabiają: "narwaniem, impertynencją, absurdalnością, porywczością, zapalczywością". I są to tylko te łagodniejsze określenia.
Cytat:
wislak68 - Nie schizofrenia, tylko myślenie.
No to popatrzmy:
"Gwizdanie na wiecach i obrażanie propagandówka wykorzysta i przysporzy mu tylko nowych argumentów i głosów. Jak się coś manifestuje to trzeba z głową, celnie, żeby zaciąć zaorać a nie stosować prymitywne wykrzyki, bo już raz jeden walczył z kibolami i wybory wygrał."
i dalej:
To jest doskonały przykład na to o czym często mówi JKM. W polityce ważna jest kalkulacja chłodna głowa.
Czy przypadkiem nieszczęśnik o którym piszemy nie był z KORWINA? Czy mam dalej rozwijać ten wątek czy zaczynasz w końcu zauważać jak bardzo absurdalne (schizofreniczne) teksty popełniasz?