Cytat:
|
tu sporo jest normalnych zagorzałych PISowców ale kilku jest bardzo narwanych impertynentnych absurdalnych porywczych, zapalczywych
|
Przykro mi że nie mogę się zrewanżować podobną uprzejmością. Nie udało mi się zauważyć na tym forum żadnego korwnisty który byłby "normalny". I wszyscy jak jeden swój brak argumentów i wiedzy nadrabiają: "narwaniem, impertynencją, absurdalnością, porywczością, zapalczywością". I są to tylko te łagodniejsze określenia.
Cytat:
|
wislak68 - Nie schizofrenia, tylko myślenie.
|
No to popatrzmy:
"Gwizdanie na wiecach i obrażanie propagandówka wykorzysta i przysporzy mu tylko nowych argumentów i głosów. Jak się coś manifestuje to trzeba z głową, celnie, żeby zaciąć zaorać a nie stosować prymitywne wykrzyki, bo już raz jeden walczył z kibolami i wybory wygrał."
i dalej:
To jest doskonały przykład na to o czym często mówi JKM. W polityce ważna jest kalkulacja chłodna głowa.
Czy przypadkiem nieszczęśnik o którym piszemy nie był z KORWINA? Czy mam dalej rozwijać ten wątek czy zaczynasz w końcu zauważać jak bardzo absurdalne (schizofreniczne) teksty popełniasz?