Wyświetl pojedynczy post
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2015, 19:11
Jeśli nie zagraniczny trener (np. Kocian), z różnych powodów, to polski.

Kto zatem? Zdaje sobie sprawę, że mój kontrowersyjny typ zostanie wyśmiany, ale mimo wszystko wyrażę swoje zdanie. Jeśli ktoś wskaże mi rzeczowe, racjonalne kontrargumenty przeciwko mojemu pomysłowi to jestem otwarty na dalszą dyskusje. Jeśli ktoś zaś wypisze wierszyki o koncesjach na tytoń to szkoda naszego czasu.

Tomasz Hajto.
Dlaczego nie miałby dostać szansy w Wiśle Kraków?
Człowiek z niesamowitą charyzmą. Młody, ale twardo stąpający po ziemi. Racjonalista.
Piłkarz o międzynarodowym doświadczeniu, biorący udział w najbardziej prestiżowych rozgrywkach świata.
Znający dobrze nasze krajowe warunki, lokalne środowisko. To ważne.
Zebrał już pierwsze szlify w swojej trenerskiej przygodzie.
Dać mu szansę. Do końca przyszłego sezonu. No chyba, że na starcie Wisła grałaby beznadziejnie to do końca obecnego sezonu.

Moskal jest w porządku, ale obawiam się, że po poprzedniej przygodzie z Wisłą jego autorytet wśród piłkarzy mocno ucierpiał. To samo się tyczy Henia Kasperczaka.

Jeśli nie Hajto to ewentualnie L. Ojrzyński.
Aczkolwiek wysłucham waszych kontrargumentów przeciwko Tomaszowi Hajcie. Bo wyśmiać od handlarza papierosów potrafi każdy, ale jakby tak zapytać kim jest, co osiągnął, to jeden z drugim miałby pewnie problem, jeszcze wtedy nie interesował się piłką, wchodzili wyprostowani pod szafę.

Polecam:
http://youtu.be/5XvqY3ywl_g?t=1h16m17s
Odpowiedz cytując