Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2015, 21:36
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
palikot napisał "A czy Miller który ściskał dłoń z J. Kaczyńskim jest bardziej propolski czy prorosyjski?

napiszesz jakie było tło "ściskania" ? , dobrze wiesz że Kaczyński nigdy nie będzie współpracował z komuchami, w tym przypadku "ściskania" nawet czerwony zmyłer zachował się godnie w odróżnieniu od urbanoplatfusów i reszty ferajny

IncognitoTSW "Masz racje, od 25 lat rządy w Polsce są bardziej prorosyjskie (choćby ceny gazu...) i proniemieckie, że trzeba mieć naprawdę wielką wiarę albo być wpasowanym w obecne układy, żeby głosować antypolskich polityków."

bardzo proszę o umiejscowienie w tym stwierdzeniu polityków PIS, dzięki
Przecież wiesz że ja dużo ironizuje.

Ja tylko Gwiaździstego podpuszczam, bo on zawsze coś na JKM wyciągnie co wydaje mu się prorosyjskie jakieś tam ambasady, "jego ekscelencja Putin" itd ale kto mówił o Gierku "patriota" to już nie pamięta

Dla bardzo antyrosyjskiego człowieka takie słowa to byłyby jak zdrada narodowa a kara -> wieczne wygnanie. Jak czytam czasami niektórych to mam wrażenie, że oni są bardziej PISowscy jak sam Kaczyński.
Można o nim mówić "miłośnik Gierka" - bo powiedział parę dobrych słów o komuniście. No ale ja paranoikiem nie jestem, po prostu przed wyborami realizował swoje cele wyborcze. Normalna polityczna zagrywka. Dla porównania jak JKM mówi, że Putin jest dobrym prezydentem Rosji, bo nie daje sobie w kasze zachodowi dmuchać i realizuje interes Rosji, to stwierdza fakt a nie staje się jego miłośnikiem.
To są naprawdę mało istotne sprawy tak nawiasem mówiąc, ale rozrywka fajna
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.03.2015 o godz. 21:47.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰