Cytat:
|
Piszę tylko, że póki w Polsce panowała monarchia, Polska była mocarstwem europejskim.
|
Raczej kolosem na glinianych nogach.
Cytat:
|
Ja nie wiem czy monarchia, to byłaby dobre rozwiązanie.
|
Skoro nie wiesz to może warto się zapoznać z historią? Zrobić sobie na zasadzie logiki symulację? Teraz przecież tak bardzo w modzie są alternatywne historie.
Poza tym hmm... dlaczego monarchia, a nie np. dyktatura jak kiedyś zasugerował jeden z "Niemasakrowalnych" Kolonko?
The man with dicky bow nie jest odpowiedzią ani na jedno, ani na drugie. Może i ma poparcie młodych, ale obecnie w tym przedziale wiekowym rządzi PiS. Średni wiek? Emeryci? Renciści? Bezrobotni? Matki z dziećmi? Urzędasy wiadomo- Bronkozaury.
Przy ewentualnych kontrach proszę o zaistniałe wyniki wyborcze, nie to, co wklejano odnośnie poparcia w internetach. Poparcie w internecie na poziomie Kim Dzong Una w Korei Płn. ma Paweł Cookies, bo wszyscy akceptują jego politykę
Monarcha/Dyktator wygrywa we wszystkich kategoriach. Łączy, nie dzieli. Na samych nastolatach tego nie da się zrobić. A zanim one zaczną zaliczać się do pozostałych wspomnianych kategorii to Janusz musiałby żyć conajmniej tyle co dziadek Sarkiego.
Poza tym- facet coś nie może skończyć. Nie piję tutaj bynajmniej do bękartów (niech sobie ma ile chce, przynajmniej będą zarabiać na emerytury) tylko do ciągłego budowania wszystkiego od podstaw. Ma 72 lata, nie 30-40 kilka.
Podobno prawdziwy facet musi zrobić 3 rzeczy w swoim życiu- zbudować dom, spłodzić syna, zasadzić drzewo. Zacznę od końca. O drzewie nic nie wiem, syna spłodził lecz murarz chvjowy- ciągle nie może wylać choćby fundamentów.
EDIT: Politycznie jest bezdomny