kerim1906 napisał(a):

rzekł wyar"moja rzekoma niedojrzalosc i nieumiejetnosc logicznego rozumowania ,vulgo glupote" dlaczego tak nisko się cenisz ?
często Ci to mówią ? i leczysz kompleksy ? przecież niedojrzałość nie musi iść w parze z nielogicznym rozumowaniem czy głupotą ,
poczytaj co to jest kpiąca poetyka a co to inwektywy , tutaj cytat z Ciebie
"I tak pada pierwszy pacjent polskiego psychiatryka,a scislej oddzialu PiS."
nie naciągniesz mnie na dyskusję o korwinizmie czy jak to chcesz po swojemu nazywać
|
Pacjent polskiego psychiatryka,a scislej oddzialu PiS - to metafora. Czy obrazliwa ? Jesli dla Ciebie przynaleznosc do PiS to obraza - to robisz krok w dobra strone.
Co mi czesto mowia,to nie Twoja rzecz.
Niedojrzalosc ma sie tu scisle do nieumiejetnosci dojrzalej oceny faktow,a wiec brakiem logicznego rozumowania. Chyba,ze widziales logiczne niedojrzale rozumowanie - wtedy gratuluje.
Co do leczenia kompleksow - daj spokoj,chlopcze,to wlasnie Twoje "argumenty" - wiec na pewno nie wciagne Cie do rozmowy o korwinizmie,poniewaz nie masz nic do powiedzenia,i tchorzliwie uciekasz od jakiegokolwiek sensu w wymianie zdan z Toba. Takze wrzucam cie do listy ignorowanych - nie mam czasu pochylac sie nad gowniarskimi zaczepkami (tak,teraz to inwektywy),tysiacami odbic pileczek - ciagle byle tylko uniknac tematu korwinizm kontra Pisowskie pomysly na gospodarke. W takiej sytuacji wypada zacytowac :
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał;
Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał,
Tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł;
Na koniec, zmordowany, gdy sobie odpoczął,
Rzekł mądry, żeby nie był w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz jest próżny"
Milego popoludnia.
I tak czlowiek pozbywa sie zachwaszczania dyskusji.