Wyświetl pojedynczy post
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2015, 14:13
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
7-9 pkt ?/ ja obstawiam w nastepnych 4 meczach 1 pkt , no chyba ze jakims cudem wyszarpiemy z gardla 3 pkt wielkiemu Zawiszy - ale nie postawie na to nawet zlotowki ....rozklepala dzis nas jak leszczy typowa druzyna srodka tabeli ktora w pocie czola bedzie walczyc o swoje maximum czyli awans do osemki ....Smuda nie odejdzie nawet jak derby beda w plecy 0-3 ... po meczu z Jaga widze Wisle w dolnej osemce - zalozy sie ktos ? jestesmy jedna z najgorzej grajacych druzyn w extraklapie ....zero pomyslu, zaangazowania , - o taktyce nawet nie wspomne bo czego wymagac od trenera z warsztatem lat 80-tych , ktory nawet sztabu trenerskiego wokol siebie nie ma- to co sie dzieje to parodia , wiem ze jest lipa z kasa- bieda- ale nosz ku...a czy polowa albo 1/3 naszej ligi to jakies tuzy finansowe rozpieprzaja sie po zimowych feriach po Turcjach ... popatrzcie na taki dzisiejszy Gornik - tam nie ma gwiazdorstwa- klub ledwo przedzie- a chlopaki zapie...ja az trzeszczy , a u Nas czasem sie zastanawiam czy to mega bozysczze wislackich sharksow netowych czyli Mr. Stilic wogole pierze koszulki po meczach ? do konca kontraktu Smudy bedzie taka padlina ...dzisiejszy wystep Dudki, Sadloka, Boguskiego, Urygi i skutecznosc Brozka to po prostu jakas masakra
Masakra. To prawda Ale jesli wygramy z Jaga i Zawiszą to co bedzie? Nasza extraklapa jest nieprzewidywalna. Kazdy moze wygrac z każdym. I nie pisze to dlatego, ze uwazem, ze jest zajebiscie. Wczoraj o naszym wyniku decydowaly detale w ataku i katastrofalne błędy Dudki w obronie. Taka prawda.
Odpowiedz cytując