Wyświetl pojedynczy post
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2015, 13:28
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
ogladales ostatnie 3 mecze parchow i naszych gwiazd z bozyszczem Semirem ? na obecna Wisle wystarczy minimom zaangazowanie-( a zydy gryza trawe az milo popatrtzyc, i tym nadrabiaja brak umiejetnosci ) , odciecia Brozka ( co jest bardzo latwe gdy jest tylko jeden wysuniety napastnik) i obrzydzic lekko zycie primadonnie bosniackiej . Jedyna taktyka Wisly na dzien dzisiejszy to dluga dzida do nikogo ... na chwile dzisiejsza- gdyby jutro byly derby - to u buka stawiam na zwyciestwo parchatego gowna, zwlaszcza po tej parodii futbolu jaka ogladalem przez 3 ostatnie mecze w wykojaniu skorokopow z Biala Gwiazda na piersi (oprocz Arka) ...o wyjezdzie na 7egie albo Jage nie wspominam bo tam jest wpie..l murowany
Na samym początku gratuluję stawiania pieniędzy przeciwko Wiśle i to jeszcze w meczu derbowym.
Nie oglądałem trzech ostatnich spotkań Cracovii, gdyż trochę bardziej cenię sobie swój wolny czas. Miałem za to okazję zobaczyć mniej lub bardziej obszerne skróty i ich dorobek punktowy w tychże spotkaniach. Całe 3 punkty (słownie trzy). Budzi respekt...
Wiadomym było, że Smuda nie potrafi przygotować zespołu do wiosennych spotkań, zimowe sparingi również nie wróżyły niczego dobrego. Jedyne co można powiedzieć po tych trzech kolejkach to to, że piłkarze są zajechani, ruszają się jak muchy w smole, a zmęczenie przekłada się na dokładność, a raczej jej brak. Moim zdaniem nie można odmówić naszym piłkarzom woli walki i chęci wygrania wczorajszego spotkania. Brakuje świeżości i jakiegoś pomysłu na grę, ale o to trzeba mieć pretensje do Smudy.
W meczu z Zawiszą trzeba liczyć na to, że Brożek, a może i Stilić usiądą na ławce. Może jestem niepoprawnym optymistą, ale wydaje mi się, że wymęczymy za tydzień to zwycięstwo. W Ekstraklasie wszystko się może zdarzyć, ale nie wierzę w naszą kolejną porażkę, w dodatku przed własną publicznością i to jeszcze z Zawiszą. I na to jestem w stanie postawić swoje pieniądze.
Odpowiedz cytując