Zwitter napisał(a):

Zgadzam się całkowicie z s1mone, ale zapewne zaraz wejdą tu znawcy piłki i powiedzą, że za tydzień dostaniemy bęcki od Zawiszy i Smuda won.
Skoda, że nie podyktował karnego bo mogłoby być zupełnie inaczej, w dodatku szkoda zmarnowanych sytuacji Brożka.
Za tydzień tylko zwycięstwo.
EDIT: Spóźniłem się, już tu są, co widać nad moim postem.
|
Dokładnie, zagraliśmy świetny mecz, a dodatkowo w piłce nożnej tak jak w skokach narciarskich ocenia się styl, wiec od trzech sędziów otrzymaliśmy +3bramki, Francuz dał +2, Austriak +4, skrajne odrzucone i generalnie to wygraliśmy 3:4.
Franio Smuda to taktyczny geniusz, przygotował drużynę wspaniale, a to ze nie strzela bramek i dużo traci... eee tam Panie.. To że wystawia zawodnikow nie na swoich pozycjach i .......i jakieś głupoty na konferencjach... eee tam Panie, popatrz Pan na ten styl! Wygramy z Zawisza!! ...., że straciliśmy 8 pkt na ogórach, tera wygramy z Zawisza, będzie git. Panie ja Panu powiem.. Krążą plotki, jeszcze niepotwierdzone, że Alan Uryga właśnie z Zawisza wykona pierwsze podanie do przodu w sezonie! A Buchalik złapie coś co leci w bramkę!! Przychodź Pan na mecz, bierz rodzinę i kota, styl Frania będzie grany!
--------
Fani cudownego dotyku Franciszka i jego legendarnego nosa mnie przerażają.