Wyświetl pojedynczy post
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2015, 18:35
Poziom kreta na Żuławach. Nie da się tego ogladać co nasze asy robią z piłką. Kontra Gksu na 3-1 to delicja w porównaniu z naszym kopaniem się przez 90 minut. Przebijanie piłki jak w dwa ognie.

Z obrony to tylko Głowa dalej trzyma klasę,choć też jakaś chwila nieuwagi mu się dziś zdarzyła.
Dudka- kryminał dziś większy od czupiradła. Gość z takim doswiadczeniem zajebał nam praktycznie 2 gole ,a robili go jak chcieli. Guzmics obecnie to dwie klasy lepszych zawodnik.
Sadlok - krew człowieka zalewa jak widzi podania na środek do rywala. Powinien grzać ławę ,ale kto wtedy będzie grał?
Z pomocy wszedł Barrientos i zrobił więcej zamieszania niż wszyscy pozostali.
Sarki - standardowo,czyli dno jest gdzieś nad nim.
Boguski - dla mnie ten gość powinien grać w rezerwach i tyle. Biega, i to by było na tyle.
Stilic - już myślami jest chyba w innym klubie.
Jovic- widać ,że jest w gościu coś ,ale nie wiem czy mi się przywidziało ale Burliga jakby celowo często do niego nie zagrywał.
Brozio - cień samego siebie dzisiaj.

Nawet gdybyśmy sprowadzili kolejnych zawodników to nic to nie da. Trenowanie rodem z NRD już nie robi roboty, a każdy myślący trener pewnie ustawi tak swój zespół, że nas pojadą. Taktyka u nas nie istotna,trener od przygotowania fizycznego też nie bo kapitan Smuda wszystko wie. Chuja wie jak na obecne czasy i taka jest prawda.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 28.02.2015 o godz. 18:40.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując