1) Mamy jeszcze cały 2 i 3 etap sprzedarzy. Może poczekajmy do końca sprzedaży i wtedy będziemy porównywać wyniki. Nie śledziłem struktury sprzedaży karnetów wcześniej jak w minionej rundzie. W porównaniu do poprzedniej rundy jest póki co podobnie.
2) Nie wiem, u mnie w ramce dalej wisi taka złota karta kibica wydawana na stulecie klubu, na którą nabijałem karnet 4 lata. Chyba mi się nie przewidziało.
3) To nie wiem o jakich ty kasach mówisz, bo na pewno nie o tych dwóch okienkach w starej hali do których pamiętam kolejki ciągły się dość spore. Potem dostawili jakieś baraki jak nam stadion powiększyli do 21 tys. Przypomnij sobie kolejki na mecze z Amiką i Legią, w 2007 roku czy nawet kolejki krótko po otwarciu całego stadionu w 2010, kiedy nie było internetu

Dało się? I frekwencja nie spadała poniżej 15 000

4) Po co klub ma rozporowadzać bilety w wielu miejscach i ponosić tego koszty, jak ma internet?
5) Jedyne udogodnienie jakie mógłby wprowadzić, to możliwość wyrobienia KK przez internet i zlikwidować faktycznie dla tych co nie chcą kupować karnetów. Być może KK powinien przerobić na jakiś system lojalnościowy promocyjne ect. gdzie się punkty nabija, placi w sklepach itp.
6) Zresztą ja pamiętam płacz i lament jak klub nie wprowadził internetowej sprzedaży i argumenty jak to podniesie frekwencje i czemu głupi klub tego nie robi jeszcze? I co się okazało? Że to było zwykłe opowiadanie bzdur. Frekwencja zamiast rosnąć spadła... co daje jasny argument, że problemu należy szukać gdzie indziej.
Zresztą to wszystko dla kibica to są jakieś dodatki. Normalny kibic nie patrzy na jakieś szczegóły, tylko robi wszystko, żeby być na meczu. Nawet jakby po bilet miał do piekła się udać i potem z niego wrócić.