|
Panowie i tak doping Wisły i jeszcze tylko kilku ekip w kraju to poezja przy całej tej miernocie prezentowanej przez inne ekipy..np. taka Lechia to ma tak bogaty repertuar jak "maluch" wyposażenie. Na meczach zgodowych śpiewanie wspólnie obu hymnów wypada śmiesznie,hahah. Ważne,żeby na r22 nie zapominano o naszych zacnych pieśniach. Może kiedyś poniesie się wreszcie "Zostań z nami Wisełko".
Co do frekwencji to mnie zupełnie nie boli liczba kibiców,patrząc na to co na murawie.
Owszem,przywoływani tutaj "kibice angielscy i fani holenderscy" chodzą na każde spotkanie w dużej liczbie, nie zważając na przeciwnika. Tyle,że trzeba zwrócić uwagę na to,że tam kopaczom się chce i zapie***** na boisku, potrafią wymienić proste podania. Nie burzmy się zatem i hejtujmy tych co nie chcą oglądać gównianego produktu. Niech sobie oglądają w domu,albo w ogóle nie oglądają.
Ponadto część tych co nie chodzi na mecze opłaca abonament nc+, która płaci później gruby hajs klubom.
Można pytać:gdzie ich przywiązanie, dlaczego nie wesprą klubu w trudnej sytuacji.
Odpowiedzieć można: Kto do tego doprowadził, dlaczego właściciel podejmował wielokroć kretyńskie decyzje, dlaczego świadomie otacza się miernymi zausznikami?Dlaczego zdarzało się,że klub płacił kary za race? itp, itd.
Ktoś może nie chcieć wywalać kasy, która w przeszłości szła na dajmy na to" zatrudnienie jakiegoś ogóra z ch** wie kąd za gruby hajs.
Ja chodzę na Wisłę bo lubię. Namawiam innych,ale nic na siłe. Nie potępiam i nie mam żalu do kogoś kto nie chce. Ale z kogoś kto w czasach prosperity będzie się lansował "jakim to kibicem nie jest" będe miał bekę i takiej osobie to powiem.
|