Wyświetl pojedynczy post
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2015, 09:41
Tominho napisał(a):Wyświetl post
A ja myślę, że ta "rehabilitacja" to będzie polegała na sprawdzeniu czy koleś jest w stanie zrzucić kilka kilogramów. Pamiętam z tego sparingu, który widziałem, że gość ma pojęcie o grze w piłkę, ale niestety jest trochę za ciężki jak na zawodowego piłkarza Skoro grał w sparingach (i to całkiem nieźle), to przecież musiał być zdrowy. Widać było jednak, że nie biegał po placu gry jak sarenka.

Gadanie o jakiejś tam rehabilitacji to mydlenie oczu kibicom, bo jakby się wydało, że klub zaprosił go na odchudzanie to media nie dałyby nam spokoju i polewka byłaby lepsza jak z Oproiescu (tego studenta)

W sumie to się nie ma co dziwić, że trochę przytył skoro tyle czasu jest bez klubu. Wiem, że wygląda to śmiesznie, ale ja naprawdę nie wykluczałbym takiego scenariusza. Przykładem takiej reaktywacji w naszej lidze może być Mila, który schudł chyba z 10 kg i od razu widać efekty.
Coś w tym jest. Wypadek miał miejsce cztery lata temu i Bangura przez ten czas był już w kilku klubach. Ewentualna rehabilitacja musiałaby mieć miejsce wcześniej, teraz jest na nią za późno.

Jedyne, co przychodzi mi do głowy to właśnie zrzucenie kilogramów, zbudowanie kondycji i ewentualne obudowanie mięśniowe partii uszkodzonych w wypadku.
Odpowiedz cytując