Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2015, 23:59
Cytat:
Nie masz nic ciekawego do powiedzenia - twoja argumentacja sprowadza się do używania jednego rzeczownika "gimnazjalista".
No i widzisz biedny palikocie: wijesz się jak możesz a każdym swoim postem udowadniasz że Twój poziom "świadomości" jest gimnazjalny. Wyjaśniam: "używanie rzeczownika gimnazjalista" to nie argumentacja. To wniosek. Zresztą bardzo dobrze uargumentowany.
Cytat:
Ile razy to jeszcze będziesz pisał, w co drugim poście piszę jaką drogą powinniśmy pójść
Cały czas tworzę wywody o systemie podatkowym - twierdzę, że opodatkowanie pracy to zło konieczne, przymus ubezpieczania się również, że biurokracja to 5 kula u nogi.
Gdyby ktoś potrzebował dodatkowych dowodów na Twoją "gimnazjalność" to powyższy cytat jest niezłym przykładem. Twierdzenie że opodatkowanie pracy jest "złem koniecznym" ma w sobie wartość odkrywczą taką samą jak stwierdzeni że "masło jest maślane" a "1=1". Fachowo nazywa się to tautologia, ale skąd biedny gimnazjalista ma o tym wiedzieć. Człowiek trochę starszy niż gimbus zwyczajnie wstydził by się wypisywać takich oczywistości i twierdzić że są "odkrywcze".
Cytat:
piszę o systemie zdrowotnym, że prywatny jest o wiele bardziej wydajny, tańszy w utrzymaniu na co przykład podaje rozwiązania już istniejące.
Bardzo ciekawe. Jeszcze bardziej interesującym byłoby wyjaśnienie w jaki sposób chciałbyś zapewnić sfinansowanie prywatnego systemu zdrowotnego obecnym emerytom, których pieniądze wpłacone na ZUS, służyły zapewnieniu świadczeń zdrowotnych dla ich ojców. Wyjaśnij to i dowiedź tym samym że masz do powiedzenia coś więcej niż nudne banały.
Cytat:
piszę o systemie politycznym, że w tej formie jest złym systemem, który tak naprawdę z demokracją ma mało wspólnego, że Jowy będą trochę lepsze ale nie wiele, że należy zlikwidować demokrację, bo to jest i tak fikcja a głupich jest zawsze więcej.
Jednym słowem: bełkot. Jaką demokrację? Co to znaczy że "głupich jest zawsze więcej"? Dlaczego z wcześniejszego stwierdzenia ma wynikać że należy akurat zlikwidować demokrację? Jeśli jąlikwidujemy to czym mamy ją zastąpić? itp, itd.
Cytat:
Odkąd tutaj pisze te argumenty i wiele wiele innych zawsze przytaczam. To, że ty masz problem albo z czytaniem ze zrozumieniem, albo ze wzrokiem to już nie moja wina
Rozumiem że Twoim zdaniem to powyżej to były "argumenty" Myślę że teza o Twoim gimnazjalnym poziomie została tym samym udowodniona.
Cytat:
Nie widziałem ani jednego kontrargumentu ani jednego! Sama napinka i wycieczki osobiste.
"A więc husario na Moskwę!",
"taaa broni, więcej chyba Misiek ma sprzętu jak nasz przemysł zbrojeniowy",
"bardzo go to na pewno zasmuciło, nie wiedział czy ze sobą skończyć po tym co spotkało go w Australii jestem sobie w stanie rękę uciąć że miał myśli samobójcze",
"To właśnie przez takich jak ty którym dano prawo decydowania o stanie naszego państwa tak mamy"

To tak dla przykładu parę cytatów z kolegi palikota żalącego się na "brak kontrargumentu". W dyskusji jesteś kompletnie bezbronny. Poza banałami i ogólnikami nie masz do powiedzenia zupełnie nic. Swoją kompletną niewiedzę próbujesz przykrywać żenującą agresją wobec dyskutantów, po czym biadolisz że nikt nie traktuje Cię na serio. Przykro mi palikocie ale nikt nie będzie Cię traktował poważnie (oprócz zapewne paru dziwaków w stylu emj10). Na poważną dyskusję musisz sobie zapracować. Jak na razie masz status yorka, dyżurnego trolla do wykpienia.