Wyświetl pojedynczy post
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2015, 00:54
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
To jest najrzetelniejszy sondaż dotychczasowy (link na dole) a te wszystkie sondaże z dupy wziętę gdzie Duda ma koło 17-20% (hahaha) to za takie coś powinni za kraty trafiać wszyscy co takie coś rozpowszechniają. Wiadomo, że do PiSu nie pałam miłością ale to jest nielogiczne, że gościa, którego partia ma żelazny elektorat na poziomie 25-30% nie chce w wyborach poprzeć chociażby tenże elektorat partii. Wiadomo, że głównie wyborcy PO to anty PiS a wyborcy PiS to anty PO, i wierzysz, że nagle ci wyborcy anty PO głosują na Bronka? Dobra beka.
To samo z Mikke i Kowalskim. Na prawdę mam wierzyć, że na gościa (Mikke), który jest na fali i zdaje się ma najlepsze notowania od 20 paru lat chce zagłosować mniej ludzi niż na Palikota czy z dupy wzietą Ogórek?
Do tego chłop z jajami czyli Krzysiek Grodzka ma 1-2% a przedstawiciel Ruchu Narodowego, Kowalski często jest w sondażach pomijany - i tu też rozumiem, że elektorat Rn, który też rośnie w siłę (oczywiście jak na ich możliwości), który jest zdecydowany a nie taki Paliotowy z przed paru lat typu "a zaglosuje se dla beki, a może coś zmieni ten RP, a zaglosuje bo trawka" nagle nie chce głosować na Kowalskiego?
Te sondaże to zawsze jest podkładka pod sfałszowanie wyborów. Jak każdy widzi, że Bronek ma 45-60% a Duda 20% w sondażach to później mu na myśl nie przyjdzie, że wybory fałszowane jak np wygra Bronek 51% w I turze albo w II 55 do 45.
Sondaże, hmm, ciekawa rzecz. narzędzie, które pozwala przenieść się w czasie i wywróżyć wyniki wyborów. Zawsze im się to udaje tylko ostatnio jakoś im z tym PSLem nie pykło.

http://wmeritum.pl/alternatywny-sond...d-komorowskim/
Ale ja w dalekim powazaniu mam sondaze, na ktore nie zwracam nawet uwagi. Mowie tylko, ze wygra Komoruski. Koniec, kropka. Moze dzieki falszerswtom, moze dzieki czemu innemu ale wygra ten od zyrandola.