wislak68 napisał(a):

|
Problem polega na tym że nie proponujesz kompletnie nic.
|
Ile razy to jeszcze będziesz pisał, w co drugim poście piszę jaką drogą powinniśmy pójść
Cały czas tworzę wywody o systemie podatkowym - twierdzę, że opodatkowanie pracy to zło konieczne, przymus ubezpieczania się również, że biurokracja to 5 kula u nogi.
piszę o systemie zdrowotnym, że prywatny jest o wiele bardziej wydajny, tańszy w utrzymaniu na co przykład podaje rozwiązania już istniejące.
piszę o systemie politycznym, że w tej formie jest złym systemem, który tak naprawdę z demokracją ma mało wspólnego, że Jowy będą trochę lepsze ale nie wiele, że należy zlikwidować demokrację, bo to jest i tak fikcja a głupich jest zawsze więcej.
Odkąd tutaj pisze te argumenty i wiele wiele innych zawsze przytaczam. To, że ty masz problem albo z czytaniem ze zrozumieniem, albo ze wzrokiem to już nie moja wina
wislak68 napisał(a):

|
Zdecydowanie wiem z "kim piszę": z gościem który udaje dorosłego a poziom wiedzy ma mniej więcej taki jak gimnazjalista. To czy uważasz mnie za propagandzistę jest mi zupełnie obojętne. Jeśli chodzi o Twoją wiedzę na temat "wartości amerykańskich" to sprowadza się ona do tego, że być może stałeś kiedyś obok jakiejś książki napisanej przez Friedmana czy Kristola. Natomiast jeśli by przyjąć Twoją definicje "socjalizmu" to trzeba by się zastanowić dlaczego "udało się" w: Niemczech, Skandynawii, Francji, Japonii, Korei itp, itd
|

Więcej napinki
Tutaj zestawienie twoich argumentów z ostatnich kilku postów:
wislak68 napisał(a):

|
Na temat likwidacji socjalizmu masz do powiedzenia akurat tyle co średnio rozgarnięty gimnazjalista .
|
wislak68 napisał(a):

|
Miałeś szansę i pojechałeś banałem na poziomie gimnazjalisty. Twój poziom wiedzy na temat polityki sprowadza się do powtarzania steku bzdur serwowanego przez ubola Stonogę.
|
Cytat:
|
Zdecydowanie wiem z "kim piszę": z gościem który udaje dorosłego a poziom wiedzy ma mniej więcej taki jak gimnazjalista.
|
wislak68 napisał(a):

|
No to mamy "wielką politykę" wg korwinowca: To strasznie szkoda, że masz tak mało czasu, bo świetnie wypełniasz lukę, jaka powstała na tym forum, po zniknięciu yorka.
|
Nie masz nic ciekawego do powiedzenia - twoja argumentacja sprowadza się do używania jednego rzeczownika "gimnazjalista". Nie widziałem ani jednego kontrargumentu ani jednego! Sama napinka i wycieczki osobiste. Ciągle wymagasz, żebym ja coś tłumaczył, nie podając swojego punktu widzenia. Nie mam zamiaru się przed tobą spowiadać, jak nie rozumiesz zasad przyzwoitej dyskusji to rozmawiaj sobie z yorkami. Po prostu nie masz wiedzy o niczym a próbujesz kozaczyć sformułowaniami o gimnazjalistach. Naprawdę poziom wytworny, powinieneś dostać Oskara za najbardziej cięte riposty na forum

Zabawny jesteś kolego naprawdę