|
Uważam, że powinniśmy robić wszystko aby konflikt na Ukrainie był jak najdłużej. Niech się te rosyjskie i banderowskie psy wybijają i niech się niszczą na wzajem. Nam to na rękę bo wróg, który prowadzi jedną wojnę nie myśli o kolejnej.Sankcje? Owszem, tylko nie w ten sposób, że my coś tam szczekamy i mamy pianę w pysku a reszta Europy ma wywalone na tą śmieszną Ukrainę. My się obrażamy na Rosję i liżemy dupę Ukrainie i co z tego mamy? Sankcje i od Rosji i od Ukrainy. Śmieszne. Za to co te śmiecie z Ukrainy robią względem nas to powinniśmy wręcz Rusków poprzeć i wysłać wojsko żeby banderowców powybijało.
Nie wiem o co tu chodzi ale nie potrafię tego pojąć jak to jest możliwe, że my im pomagamy, wstawiamy się za nimi a oni nam dają embarga, mój umysł jest za mały żeby to zrozumieć.
Pisałem już, powinniśmy mówić jedno, robić drugie, tam gdzie trzeba to się ładnie uśmiechać i poklepywać po plecach a jak trzeba to wbić nóż w plecy. Taki robi cała Europa względem Ukrainy, daje im gwarancje, pomoc na twiterze i facebooku a jak trzeba to sobie z Rosją handluje. Tylko my jak te cioty pomagamy najwięcej i tracimy najwięcej i to jest właśnie polityka PO-PiSów. To nie jest stanięcie po stronie Ukrainy bo nie wolno jej zostawić z tego względu iż kolejnym celem Rosji będziemy my tylko robienie loda USA, Niemcom i Banderowcom. Nic nie robią te śmieszne partie w tym kierunku, żeby embarga ze strony Ukrainy znieść, nawet o tym nie mówią. Dziękuję za taką politykę.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|