Wyświetl pojedynczy post
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2015, 10:58
siemstein napisał(a):Wyświetl post
Powiedzcie mi jedno, choć pewnie znam odpowiedź. Czy Jović i Barrientos będą mogłi grać z Bełchatowem? Jović jest z kraju należącego do UE, powinno być szybko. Bo ....a mać, jak tak dalej gra będzie wyglądać to z hukiem zlecimy do grupy spadkowej.....
Jak przyjdzie certyfikat szybko to powinien zagrać. Ale teraz gdzie ustawić ? Burliga nie do wygryzienie a Sadlok tak myślę i mam nadzieję że to tylko taki jeden mecz. Na skrzydło jak najbardziej ale nie wiadomo jak tam będzie się spisywał. Nie ma też pewności w jakiej formie on przyjedzie skoro ponad miesiąc trenował indywidualnie.

Co do wczorajszego meczu to jest kolejne spotkanie które utwierdza mnie w przekonaniu że gra bez nominalnych skrzydłowych nie ma sensu. Jankowski, Stępiński, Garguła, Boguski na pewno nimi nie są. Już wolę oglądać Donalda i Manu przy których idzie wyjść z siebie ale którzy przynajmniej jakiś szum robią i jakąś akcję potrafią stworzyć. Wczoraj póki na boisku był Jankowski i Stępiński to szło usnąć albo w ciszy głowę schować w rękach. Kirm przy nich wszystkich to był "Bogiem" Niestety pomoc to jest najsłabsza formacja u nas. Semir bez formy reszta bez formy prawie cały sezon z małymi przebłyskami.

Smuda też mnie zaczyna irytować. Gdyby nie brak pieniędzy to już w czasie tamtej rundy wiosennej by wyleciał z hukiem. Skoro niektórzy raz, drugi, trzeci grają fatalnie to czemu chociaż na chwilę nie da zagrać temu Kuczakowi który gorzej na pewno nie zagra ?. Kolejnym przykładem będzie mecz z GKS gdzie mimo prawie wszystkich sparingów na środku partnerem Głowy był Żemło to już po wczorajszej konferencji wiadomo że raczej zagra Dudka.
Ostatnio edytowane przez Patryk_185 : 21.02.2015 o godz. 12:39.

Odpowiedz cytując