Wyświetl pojedynczy post
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2015, 10:44
Frajerski remis. Przy stanie 1-0 mieliśmy sytuację na drugą bramkę i byłoby po meczu. Niestety szkolny błąd Sadloka i strata punktów u siebie. Nie chcę już pisać o sytuacjach Sarkiego w drugiej połowie bo krew mnie zalewa. Ogólnie jakiś tam mały postępik jest ale do ideału brakuje nam bardzo ale to bardzo dużo. Nie rozumiem,że jesienią z tym samym składem można zagrać kilka kapitalnych meczy a na wiosnę ta sama drużyna przypomina mi zespół z pierwszej ligi. Ale spójrzmy prawdzie w oczy. Jedyne plusy w tej drużynie to weterani Brożek i Głowacki no i świetny Burliga plus Buchalik. Reszta to szrot mający przebłyski. Z Jankowskim i Boguskim to tak jak byśmy grali w "9". Kontraktujemy też piłkarza, który teraz będzie czekał z miesiąc na pozwolenie na pracę...coś nie tak. Następny mecz w Bełchatowie a przypominam,że tam nam nigdy jakoś specjalnie się nie grało. Także pewnie kolejna strata punktów. Nie z taką grą a na lepszą jakoś nie liczę. Miejsce w ósemce zagrożone. Kto mysli jeszcze o pucharach to radzę udać się do lekarza. Jest zle , jest tragicznie. Czary goryczy dopełniła wczorajsza frekwencja...9 tys...Boże prawie jak u zydów ! No sędzia który gwizdał na korzyść pogoni przy każdym ich potknięciu o piłkę.
Ostatnio edytowane przez DJ Hazel : 21.02.2015 o godz. 10:47.
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
Odpowiedz cytując