Wyświetl pojedynczy post
Waldonis
Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2015, 19:34
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
przecież trener nie powie że kładzie lagę na nieistotny puchar, jak oglądacie ten pucharek od lat, to przecież wiecie że "prawdziwa gra" zaczyna się od góra ćwierćfinałów,mówię o uznanych markach ,ja wiem że dla basel , zenita, czy innego średniaka jest to wyzwanie,jak nie zauważacie takich oczywistości to trudno ,a co do de Boera to wybacz , zapytaj go jakie ma priorytety, tak szczerze, na dzisjaj awans do LM,awracając do schone to jesienią był najlepszym zawodnikiem Ajax-u,z naszego podwórka to pamiętam np "wyczyny"Citi z kuchenkami czy Juve z w/w, kuchenki były takie silne czy była zlewka
rafaltwsd ogarnij się z tymi apelami i "punktami" dla Wisły , dzięki
Posłuchaj mnie mały, zakompleksiony człowieku: nie jestem fanem waszej drużyny ale jakiś umiar mam w tym co piszę, zarówno jak i na naszych stronach jak i tutaj jest cała masa Tobie podobnym, wszyscy tacy sami ! zawsze macie na wszytko wytłumaczenie, krytyka przede wszystkim, a jak już komuś się coś uda, to ból dupy przeogromny .Tak, Ajax będąc po formą, odpuścił sobie mecz po strzeleniu na 1:0 dlatego Legia mogła sobie pohasać, a powiedz mi co by było jakby im Legia te 3 bramki walnęła w 10 min ? widzisz, jesteś takim ignorantem że szkoda słów, gdyby tak drugą połowę, Twój zespół zagrał też pewnie byś klepał podobne głupoty ? Przypomnę Tobie, bo może Ci z głowy uleciało, że Ajax mistrzostwa zapewne nie zdobędzie, puchar krajowy mają z głowy, a jedyna szansa by zagrać LM wiedzie przez finał LE w w Warszawie ! jak tego nie dostrzegasz, to przejdź się do okulisty - w sumie wypadało by iść na konsultację, bo coś za mało dużych liter stosujesz, a nazwę stolicy kraju, w którym mieszkasz także piszesz z małej ... wypadało by także mieć szacunek do ludzi mieszkających w innym mieście, niezależnie czy jest to Poznań, Wrocław, Toruń czy Warszawa !
Odpowiedz cytując