Wyświetl pojedynczy post
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2015, 19:11
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
I tu sie drogi kolego mylisz. Widziałem wywiad z de Boerem który mówi że odpadli z krajowego pucharu, do PSV mają 12 pkt straty o ile sie nie myle i Liga Europy zostaje im żeby coś w tym sezonie ugrać. Co do meczu to fakt, I połowa Legii cofnięcie się na swoją połowe gra 5 obrońcami ( chorwat nim był przez 95% czasu I połowy ) ale to co sie działo w II połowie to kosmos. Legia powinna ze 3 bramki walnąć i praktyczny awans do 1/8 finału.
Kiedy jacyś eksperci mówią o piłkarzach z polskiej ligi " gwiazda " to mnie krew zalewa. Widzieli wczoraj "gwiazde" Zyro. Makabra co chłop grał. Mnóstwo strat noo i ta okazja praktycznie do pustaka.
przecież trener nie powie że kładzie lagę na nieistotny puchar, jak oglądacie ten pucharek od lat, to przecież wiecie że "prawdziwa gra" zaczyna się od góra ćwierćfinałów,mówię o uznanych markach ,ja wiem że dla basel , zenita, czy innego średniaka jest to wyzwanie,jak nie zauważacie takich oczywistości to trudno ,a co do de Boera to wybacz , zapytaj go jakie ma priorytety, tak szczerze, na dzisjaj awans do LM,a wracając do schone to jesienią był najlepszym zawodnikiem Ajax-u,z naszego podwórka to pamiętam np "wyczyny"Citi z kuchenkami czy Juve z w/w, kuchenki były takie silne czy była zlewka
rafaltwsd ogarnij się z tymi apelami i "punktami" dla Wisły , dzięki
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 20.02.2015 o godz. 19:18.
Odpowiedz cytując