Marcin_fan napisał(a):

I tu sie drogi kolego mylisz. Widziałem wywiad z de Boerem który mówi że odpadli z krajowego pucharu, do PSV mają 12 pkt straty o ile sie nie myle i Liga Europy zostaje im żeby coś w tym sezonie ugrać. Co do meczu to fakt, I połowa Legii cofnięcie się na swoją połowe gra 5 obrońcami ( chorwat nim był przez 95% czasu I połowy ) ale to co sie działo w II połowie to kosmos. Legia powinna ze 3 bramki walnąć i praktyczny awans do 1/8 finału.
Kiedy jacyś eksperci mówią o piłkarzach z polskiej ligi " gwiazda " to mnie krew zalewa. Widzieli wczoraj "gwiazde" Zyro. Makabra co chłop grał. Mnóstwo strat noo i ta okazja praktycznie do pustaka.
|
przecież trener nie powie że kładzie lagę na nieistotny puchar, jak oglądacie ten pucharek od lat, to przecież wiecie że "prawdziwa gra" zaczyna się od góra ćwierćfinałów,mówię o uznanych markach ,ja wiem że dla basel , zenita, czy innego średniaka jest to wyzwanie,jak nie zauważacie takich oczywistości to trudno ,a co do de Boera to wybacz , zapytaj go jakie ma priorytety, tak szczerze, na dzisjaj awans do LM,a wracając do schone to jesienią był najlepszym zawodnikiem Ajax-u,z naszego podwórka to pamiętam np "wyczyny"Citi z kuchenkami czy Juve z w/w, kuchenki były takie silne czy była zlewka
rafaltwsd ogarnij się z tymi apelami i "punktami" dla Wisły , dzięki