emj10 napisał(a):

|
Nie zamierzam propagować, gdyż nie jestem zwolennikiem otwartego dostępu do broni. Postrzelać od czasu do czasu lubię na strzelnicy, ale otwarty dostęp do broni przy naszym społeczeństwie to będzie masakra o czym wielokrotnie kiedyś pisałem.
|
Masakra to będzie w przypadku wojny, albo jak muzułmanie wpadną ci na chatę "nawrócić" ciebie twoją kobietę i twoje dzieci na Allaha - a to już kwestia kilkunastu lat

Siusiumajtki boją się broni palnej, i to wskazuje na to, że nawet nie byliby wstanie obronić swojej rodziny mieszkania, tak właśnie feminizm/socjalizm pierze mózgi potem chłopy to zwykłe pipy, które boją się własnego cienia. Dziwić się że nasze baby potem biegają za jakimiś Włochami czy Hiszpanami...
Swoją drogą dziś J. Kaczyński ogłosił, że nie chce się spotkać z Orbanem, a dlaczego? Bo ten niby łamie solidarność Europejską tak jak Merkel czy Hollande... solidarność wobec czego? Właśnie - wobec interesów Polski, które mają szeroko w dupie?

- "Patriota" po raz kolejny optuje za tym, aby wtrącać się w nieswoje sprawy narażając interesy własnego państwa, bo liczył na wsparcie zachodu

I znowu nas w tyłek ru... który to już raz, zresztą wielu obserwatorów tak mówiło już na początku tej wojny, że tak będzie i to całkiem realne, już nie wspominam, co ja mówiłem, co mówił "odrealniony" JKM

a "realna zmiana"

vel PIS naiwnie wierzyło, że zachód nas kocha i traktuje poważnie

- banda naiwnych ludzi - realna zmiana? -
żałosne
Sorry, że tak agresywnie, ale ręce opadają z tej głupoty i naiwności po prostu