Wyświetl pojedynczy post
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2015, 19:18
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
A sam dokładasz.
Na forum internetowym gdzie każdy może się wypowiedzieć. A od niwelowania nie jestem ja, tylko firma która stara się o klientów. (oczywiście mowa tutaj o aspekcie czysto bizensowym, wiadomo, że dla kibiców Wisła to dużo, dużo więcej)

Tą "cegiełkę" zapewne będziesz używał tylko na meczu / meczach. Ograniczone pole manewru.
Tutaj się tak ogólnie dodatkowo odniosłem, szalik miał z tą wypowiedzią mało wspólnego (jedynie to, że powinien być bardziej atrakcyjny wizualnie.

Mnie śmieszy to, że w przypadku CEGIEŁKI fan Wisły Kraków zamiast troski nad stanem finansowym klubu "pije" do graficznego aspektu szalika.
Ja kupię, ty kupisz bo wiemy jaka jest sytuacja finansowa klubu. Ale są jeszcze setki, a może tysiące ludzi ,,niezdecydowanych". Właśnie to się odnosi do wizualności, taki ktoś będzie chciał dostać coś fajnego. Równie dobrze można by było zwykłe koszulki wypuścić jakieś najtańsze z Białą Gwiazdą. Każdy komu zależy na Wiśle by kupił, ale czy inni?

Gaszyński w wywiadzie na TWSD wspominał, że marzy o 10 tysiącach tych szalików trzymanych podczas hymnu przed derbami. Biorąc pod uwagę ilu wpłaciło 10zł na Akademię to nie bój się, kupisz. Zwłaszcza, że 3x droższy.
Chodziło mi tutaj o to, że chciałem wiedzieć jakie zyski poniesie klub w przypadku wyprzedania całego nakładu, albo chociaż jego części. Ile zyskamy.
Odpowiedz cytując