ABGwislakABG napisał(a):

Na forum internetowym gdzie każdy może się wypowiedzieć. A od niwelowania nie jestem ja, tylko firma która stara się o klientów. (oczywiście mowa tutaj o aspekcie czysto bizensowym, wiadomo, że dla kibiców Wisła to dużo, dużo więcej)
ABGwislakABG napisał(a):

|
Tą "cegiełkę" zapewne będziesz używał tylko na meczu / meczach. Ograniczone pole manewru.
|
Tutaj się tak ogólnie dodatkowo odniosłem, szalik miał z tą wypowiedzią mało wspólnego (jedynie to, że powinien być bardziej atrakcyjny wizualnie.
ABGwislakABG napisał(a):

|
Mnie śmieszy to, że w przypadku CEGIEŁKI fan Wisły Kraków zamiast troski nad stanem finansowym klubu "pije" do graficznego aspektu szalika.
|
Ja kupię, ty kupisz bo wiemy jaka jest sytuacja finansowa klubu. Ale są jeszcze setki, a może tysiące ludzi ,,niezdecydowanych". Właśnie to się odnosi do wizualności, taki ktoś będzie chciał dostać coś fajnego. Równie dobrze można by było zwykłe koszulki wypuścić jakieś najtańsze z Białą Gwiazdą. Każdy komu zależy na Wiśle by kupił, ale czy inni?
ABGwislakABG napisał(a):

|
Gaszyński w wywiadzie na TWSD wspominał, że marzy o 10 tysiącach tych szalików trzymanych podczas hymnu przed derbami. Biorąc pod uwagę ilu wpłaciło 10zł na Akademię to nie bój się, kupisz. Zwłaszcza, że 3x droższy.
|
Chodziło mi tutaj o to, że chciałem wiedzieć jakie zyski poniesie klub w przypadku wyprzedania całego nakładu, albo chociaż jego części. Ile zyskamy.