TS&ZKS napisał(a):

|
Rozumiem ciężką sytuacje klubu, ale nawijanie cały czas-"transfery będą, zobaczycie wyjdzie na moje" jest juz troche nudne i uwłaczające marce naszej Wisełki.
|
Rozumiem że mówienie cały czas - nie ma kasy, nie będzie transferów, no chyba że weźmiemy kogoś z II zespołu nie uwłacza marce Wisły?
TS&ZKS napisał(a):

|
A co do wspomnianych "hejtów" na Gaszyńskiego. Nie są to hejty, ale niestety stwierdzenie faktów.
|
Point, ale niektórym też w dupach się poprzewracało jak widać po tej dyskusji.
TS&ZKS napisał(a):

|
Moim zdaniem nie zrobił jeszcze nic więc nie widzę powodów, aby go chwalić, bo nie mam ku temu podstaw. Mam nadzieje, że ten sezon nie skończy się tak jak poprzedni. Mamy praktycznie pierwszą 11 i 3-4 zawodników na ławce. Absolutnie nie mamy czym zaskoczyć rywali. Pierwszy skład jest w 90% pewny. Możliwa jest 1-2 zmiany. Wpadną pauzy/kontuzje i co wtedy? Budzimy się z ręką w nocniku. Będziemy grać juniorami. Ale przecież prezes zapowiedział puchary więc będzie dobrze. Tylko z czym do ludzi?
|
Nie zrobił nic żeby go chwalić, ale nie zrobił też nic żeby go krytykować. Rozumiem że SKWK swoim oświadczeniem nakręciło wielu, ale jak można rozliczać prezesa po miesiącu pracy? Dajcie ....a spokój. Bo to on jest w tej chwili potrzebny. Gaszyński bez Cupiała nic nie zrobi. Dalej tego nie pociągnę bo z racji bycia zwykłym śmiertelnikiem bez kontaktów nie mam żadnych informacji