To chyba ściągneliśmy 3 razy Miśkiewicza, bo miały być 3 transfery jak to nazwałeś IN. A co do Stilicia to sprawa będzie wyjaśniona kiedy będzie oficjalny komunikat. Jeżeli taki był to prosze o przytoczenie go. Ja takiego nie widziałem i dla mnie wciąż sprawa nie jest jasna skoro rozmowy nadal będą prowadzone.
Bardziej niż o komunikat w sprawie Stilicia chodzi mi o to, że niestety kolejny już prezes rzuca słowa na wiatr. Niestety wiem, że wielu się nie spodoba co teraz napisze, ale łysy legionista przynajmniej mówił wprost: JEST DO DUPY TRANSFERÓW NIE BĘDZIE. Przynajmniej kiedy nadchodziło okienko transferowe, bo w trakcie rundy słuchaliśmy o bogactwie kadrowym i pienieznym

Od razu dementuje: JESTEM, BYŁEM, BĘDĘ za tym, ze lysego nie powinno nigdy być w Wiśle. Bardziej mam na myśli to, że chciałbym aby Gaszynski nie rzucał suchych obietnic tylko, żeby mówił jak jest. Nie jestem jego przeciwnikiem, ale moim zdaniem kilka jego wypowiedzi to strzał w stope juz na starcie. Nie spełniając swoich zapowiedzi nie zyska zaufania kibiców.
A jeżeli jego zapowiedzi o europejskich rozgrywkach jesienia przy R22 sprawdziłyby sie to mam pytanie. Z czym do ludzi? Skoro nie mamy 18 na mecz T-mobile ekstraklasy to czego chcemy szukac w europie? Chyba, że znów będziemy słuchać o spektakularnych transferach, a na koniec usłyszymy: Niestety nie spełniali naszych wymagań. Ale tym ani europy, ani naszej ligi nie zawojujemy.