Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2015, 15:34
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post

Idź Semirowi zaśpiewać "I love you baby" albo Adele "Someone like you", może zostanie dzięki Tobie w klubie. A na razie proponuję melise.
spinasz sie chlopcze do wszystkich to i mnie sie uczepiles ... widac taki z ciebie forumowy kowboj, w sumie bezpiecznie prawda ...nic nie zrozumiales z mojego wpisu, absolutnie nic, to najczestsza reakcja osoby prostej i plytkiej ktora staje sie agresywna w momencie gdy czegos nie rozumie i go to przerasta , za moich czasow swojej frustracji i braku inteligencji nie wylewalo sie w internecie- ale czasy sie zmienily ...nawet specjalnie napisalem slowo WLASCICIEL w tym znanym cytacie a nie prezes , ale ok - takich jak Ty jest tuytaj wielu ...i nie wciskaj do mnie Semira , bo akurat na temat jakosci i przydatnosci tego pilkarza mam bardzo slabe zdanie ( ale ze to idol 90 % forumowiczow to nawet nie chce wkladac kija w mrowisko bo i tak mnie zakrzyczy wiekszosc) , ze o plakaniu za jego osoba mozna zapomniec , nawet mnie tym rozbawiles ... wiec zaskocze s Cie chlopcze i nie bede wchodzil z Toba w polemike , bo za stary jestem na takie gierki , po prostu nie zaczepiaj ludzi, zwlaszcza tych ktorzy takich jak Ty omijaja z daleka , bo jak sie wejdzie w gowno to smierdzi jeszcze bardziej ... zycze powodzenia w dalszych zaczepkach i probie zwrocenia na siebie uwagi , to bardzo dobre miejsce na to .... good luck kid
Odpowiedz cytując