Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2015, 12:31
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Nie będzie Stilica i nie będzie wzmocnień. Nie ma kasy i tyle. Podpucha z walką o puchary i ze wzmocnieniami jest po to by gawiedź uwierzyła i kupiła karnety. Ja w tym roku po raz pierwszy od niepamiętnych czasów nie kupuję karnetu.
I nie winię za to prezesa Gaszyńskiego bo ten chyba zaczyna dopiero rozumieć, że gadka przy winku z Cupiałem o szklanych domach to jedno, a praca na ugorze to drugie.
Nie kupuje już bajek o złych prezesach, nie kupuje już bajek o podpisaniu umów z zawodnikami. Wisła nie płaci piłkarzom, nie płaci za stadion, nie płaci byłym piłkarzom, nie zatrudnia pracowników, bo nie ma na ich pensje.
Takie sa realia. I winę za to ponosi Cupiał i nikt inny. Facet bez wizji od kilku lat, który wycofuję pieniadze z Wisły.
Nie zamierzam mu dać więcej swoich pieniezy na tacy kupując karnet, niehc o nie powalczy. Jak drużyna bedzie walczyć na boisku , aklub o kibica oraz jak zobacze jakieś realne ruchy w kierunku poprawy rzeczywistości to wydam i po 40 na bilet. Klub wręcz zarobi na mnie. Ale jak taka prowizorka ma się utrzymywać i ja mam być jak maltretowna żona wierna u boku mężą to dziękuję.
PS. TF nie przelała dalej kasy za miejsce na koszulkach.....Innego sponsora brak, bo chca parę milionów.
Chu.ja ku.rwa wiesz jaka jest sytuacja Cupiała i jaka jest sytuacja Telefoniki, chu.ja masz pojęcie o tym w jakiej sytuacji finansowej jest obecnie Telefonika, co może zrobić a co nie może a pie.rdolisz jak jakiś poje.baniec.
Z czego niby kasę wyciąga? Gdzie te miliony w Wiśle do wyciągnięcia?
Banda roszczeniowców która gówno dla Wisły zrobiła i ma jeszcze jakieś wymagania i roszczenia względem osoby, która setki milionów złotych w ten klub wpompowała
Ku.rwa karnet kupować roszczeniowcy wielcy, i cieszyć się, że możecie jakąś małą cegiełkę włożyć w ten klub a nie pier.dolić o czymś o czym nie macie bladego pojęcia... k.urwa!!!
Ostatnio edytowane przez palikot : 11.02.2015 o godz. 12:34.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując