Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2015, 12:03
Ja rozumiem, nie ma pieniędzy, nie będzie transferów, Stilic odejdzie, a my zostaniemy z asami typu Jankowskiego i Garguly, nie ma kasy - nie mam absolutnie pretensji. Były lata tłuste teraz są te tragicznie chude, kiedy nie sprowadzamy żadnego piłkarza w okienku i trzeba się z tym po prostu pogodzić ze przez następne kilka lat tak będzie. Ale jedno mnie cholernie mierzwi.

Promocja sprzedaży biletów i karnetów na wiosnę. Zero plakatów na mieście. Zero banerów na wislackich stronach, ani jednego filmiku. Jak ktoś nie jest czynnym kibicem Wisły, żywo interesującym się sprawami klubu (Choć między Bogiem, a prawda ostatnio w klubie dzieje się tyle co w 62867 odcinku Klanu - wielkie nic), to nie wie, że jakiekolwiek abonamenty są sprzedawane. No ja jebie wziąć Brożka przed kamerę nagrać minutowy spocik, do tego nie potrzeba właściwie żadnych pieniędzy. Ciężko mi się patrzy na ten marazm w tej materii.. Być może to UFA sports (umowa życia - korzyści z jej podpisania płyną ze wszystkich stron) blokuje te inicjatywy, nie wiem. Wiem jedno, jak NATYCHMIAST się coś nie ruszy frekwencja na wiosnę będzie wynosić średnio 5k. Jak zejdziemy niżej niż zydy, to będzie prawdziwa miara upadku, a nie to ze Semirek będzie grał gdzie indziej.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując