Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2015, 11:30
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Najlogiczniejszym wyjściem z sytuacji jest zatem:

Oczywiście wszyscy wiedzą, że Cupiał wycofuje kasę z Wisły.

Tylko po sprzedaży Chrapka ja się pytam- z czego?

Znają realia przed/w trakcie i po PFRONowe. Wiedzą jaka jest przebitka w stosunku koszt produkcji kabla/kasa otrzymana/zarobek. O inwestycjach na Ukrainie wspominając.

Znowu mówimy o transferach i Semirze? Przecież jak słusznie zauważyłeś:
Walka o kibica to nie jest kupowanie Stilica. Walka o kibica to nie jest kupowanie mu kiebłasy na meczu . Walka o kibica to choćby wysłanie głupiego maila pt. Wiślaku! Jak szacownemu klientowi dziekujemy ci za kupienie karnetu. Wiemy ile z siebie dałeś(srał pies cyz dałem czy nie wiecej niz kupno karnetu) wspierając Wisłe przez ostatnie xxx lat.
Mamy nadzieję, że pozostaniesz przy nas i bedziesz wspieral Naszą Wisłe dalej!
Taki bzdet, a już pokazue ze kibic ważny! Nie mówcie , ze nie mają naszych maili-mi ciagle cos przysylają.
Mi chodzi o to, że na kazdym polu są lata 80 XX wieku w ogranizacji, pomysłach i chęciach niestety także. No moze z wyjatkiem checi wyciagniecia kasy przed każda rundą-wtedy jest PR i marketing wg dzisiejszych standardów!
PS. Wisła nie ma 200 mln długu i nie wiem skąd takie info u wikinga.... Miejsce na koszulce jest wyceniona pomiedzy 2-5 mln. To gwarantuje zaplate za stadion za wstecz i obecność. Mało?
Odpowiedz cytując