|
Oczywiście. I nagrodzić banem jeśli na to zasługuję.
Przyznam, że twórczości TOMEK11 nie czytam bo nie odwiedzam tematów, w których pisze najwidoczniej ale prawda jest taka, że na tym forum trzyma się trolli i udajecie (moderatorzy), że taki troll to coś normalnego. Zupełnie tego nie rozumiem bo takie coś trollujące nic nie wnosi na to forum oprócz w....iania ludzi. No ale zawsze można napisać, że po to jest opcja ignoruj.
Jeśli regulamin forum nie przewiduje karania za trolling to widocznie trzeba zmienić regulamin a nie udawać, że problemu nie ma. Ale o czym ja w ogóle mówię skoro na tym forum trzymany był śmieć o nazwie york 09, który wchodził tu tylko po to żeby trollować a po umieszczeniu avatara z herbem Wisły i napisem policja dostał miesięcznego czy tam rocznego bana od jakiegoś zacnego moderatora hehe.
To forum już dawno przestało być dla ludzi, dla Wiślaków - ci co tu piszą to tylko z przyzwyczajenia i z racji tego, że jednak z nazwy i z genezy jest to forum Wiślackie więc mimo wszystko lepiej tu popisać niż gdzie indziej oraz dlatego, że nie ma innego wiślackiego tak dużego (ilość użytkowników/częstotliwość pojawiania się postów) forum - a zaczęło być jakimś schroniskiem dla pokemonów i trolli.Nie wiem z jakiego powodu tak się dzieje bo na zdrowy rozum to powinno szczególnie Tobie rav zależeć na tym aby forum reprezentowało wysoki poziom i było miejscem dla Wiślaków a nie miejscem, w którym władzę przejęły dziwactwa.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|