Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2015, 20:52
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
palikot prawda jest taka że nie dałeś żadnego udokumentowanego przykładu korupcji PIS-u w górnictwie, rzuciłeś jakiś przykład nic nie wnoszący i "kazałeś" sobie szukać , ja mam szukać ? ja rzuciłem insynuacjami ? daj spokój , nie mieszaj mnie do tego że coś odpowiedziałeś , nic nie odpowiedziałeś , rzuciłeś tylko pomówieniami bez żadnego udokumentowania , wykaż się i poszukaj te mityczne korupcje PIS w górnictwie , czekam dalej
Jak nic nie wnoszący?
Podałem że latach 2005-2007 rządził dwoma spółkami górniczymi, i ta ekipa była z ramienia PIS - dziś mają zarzuty prokuratorskie za przyjmowanie korzyści za tamten okres.
Póki co nie ma wyroków, więc co ja ci mogę udokumentować?
Przepisuje co w mediach znajdę...

http://www.pap.pl/palio/html.run?_In...Sum=1065639802

Cytat:
Drugi akt oskarżenia objął b. szefów PKW: prezesa Grzegorza P., wiceprezesa Marka J., członka zarządu tej spółki Jerzego W. Zarzucane im przestępstwa dotyczą lat 2005-2006. Oskarżeni prezesi mieli przyjmować łapówki w wysokości od kilkudziesięciu do 200 tys. zł.
Potem ten gość (Grzegorz P) był mianowany na szefa JSW również za rządów PIS-u

Cytat:
Jednym z kluczowych świadków w tej sprawie był Andrzej J., w przeszłości szef spółek górniczych. Na początku 2014 r. mężczyzna popełnił samobójstwo. W czasie, który obejmuje postępowanie, J. był szefem firmy Voest-Alpine Technika Górnicza i Tunelowa. To on miał w przeszłości dawać łapówki lub polecał innym to robić. Skorzystał z klauzuli bezkarności, przysługującej osobom, które ujawniły korupcję.
I nie mówcie, że służby nie działają

To tyle jeśli chodzi czystość systemową nieskazitelnych. Cały sęk w tym, że to nie ich wina, wystarczy zlikwidować koryto i nie będzie co kraść, wtedy nie będę miał problemu żeby przyznać wam, że PIS jest uczciwy. Nawet powiem więcej, pójdę z wami na wódkę

Jaka propagandówka. Naprawdę musi być grubo z poparciem, skoro żydokomuna decyduje się już na takie propagandowe kroki

emj10 napisał(a):Wyświetl post
Nie trzeba być wróżką, a wystarczy znać archiwalne wyniki JKM z wyborów prezydenckich, a także aktualne notowania, zarówno te z wyborów jak też z sondaży. Wynik JKM jest znany wszem i wobec przed wyborami, a walka będzie toczyć się o kolejność trójki Ogórek, JKM i Jarubas, bo nie sądzę, aby któryś z Braunów, czy Kowalskich wyskoczył z wynikiem powyżej 1-2

Palikocie nie wspominam o Palikocie, gdyż wydaje mi się, że jego wynik sondażowy jest pompowany (obecnie 5-7%) i skończy się max. na poziomie 3%.
Problem jest taki, że twojej analizie brakuje tego, że w archiwalnych wynikach wyborów:
- nie miał tylu zwolenników
- nie miał fejsbuka
- nie miał internetu
- było go 6 razy mniej w TV
- Nie miał obok siebie prężnie rozwijającej się struktury partyjnej i sukcesu w wyborach do PE. JKM również wypromował kilku ludzi z KNP więc ci goście czasem też są zapraszani do telewizji i propaganda wolnościowa i wolnorynkowa będzie mu sprzyjać, jak ludzie zobaczą, że nie tylko JKM mówi o prywatyzacji kopalń i szpitali i ubezpieczeń

Ma całą kampanię, szkolonego i rozpoznawalnego polityka, który się tą kampanią zajmuje, mają zamiar jeździć po Polsce przekonywać ludzi na spotkaniach jak to robili przed wyborami do PE gdzie wszędzie były pełne sale ludzi, tylko tym razem mają otworzyć się ponoć na szerszy elektorat na wsiach itd.
Więc wróżenie mu wyniku z góry 7% jest nad zbyt wczesne. Niczego nie da się wykluczyć w tej chwili. Ani 20% wyniku ani 7% ani nawet 2%
Rozsądny człowiek nic w życiu nie wyklucza, dlatego rozmowa z ludźmi którzy są ślepi ciężko idzie
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.02.2015 o godz. 21:47.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰