Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2015, 21:47
Sprawa jest absurdalna. Ktoś chyba tego Jovanovicia w tej Szwajcarii robi nieźle w konia. Nie wierzcie w takie rzeczy! To co ?!?! Wisła mając trudną sytuację kadrową specjalnie by latami sabotowała karierę sensownego zawodnika tylko po to ,żeby nie mieć z niego pożytku i potem rozwiązać jednostronnie kontrakt? Totalny idiotyzm. Poza tym, ludzie!!! Jeżeli facet ma diagnozę poważnej choroby ,która eliminuje go z czynnego zawodowego uprawiania dyscypliny sportowej (czytaj odbiera mu źródło utrzymania) to przecież tylko skończony łoś by się oparł na werdykcie jednego grona lekarzy. Takie badania przecież należałoby kilka razy powtórzyć w funkcji czasu najlepiej przez różne podmioty. Mnie to zakrawa na albo jakiś wałek ze strony zawodnika albo cud. Tutaj jestem obłożnie chory ,a za chwilę jadę do kliniki w Szwajcarii i super mogę uprawiać sport na pełnym obciążeniu? Wiadomo ,że błędy lekarskie mają miejsce ,ale to nie jest jakieś wielki odsetek nawet w Polsce. Tym bardziej w przypadku rzadkich schorzeń.
Odpowiedz cytując