Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2015, 00:22
Smuga napisał(a):Wyświetl post
Nigdzie nie uciekam tylko widzę, że moje wysiłki będą bezcelowe, bo betonu nie skruszysz. To nie są żadne personalne wycieczki tylko stwierdzenie faktu. Nie raz, nie dwa wytykałeś niektórym użytkownikom brak logiki. Gdy zwracam uwagę, że popełniasz prosty błąd logiczny, to odwracasz kota ogonem, ale jakoś mnie, to nie dziwi. Spójrz na moją dyskusję z Jaroo1. Da się dyskutować pomimo różnic w pewnych kwestiach? Pewnie, że się da tylko trzeba dążyć do pewnej równowagi. Ty zaś tym ciągłym gadaniem o socjalizmie przypominasz członka sekty. Tam guru też ma jedyną i niepodważalną prawdę objawioną o otaczającym nas świecie. Choćbyś łopatologicznie tłumaczył mu, że nijak to się ma do rzeczywistości, to on dalej będzie twierdził swoje. No, ale u fanów Korwina, to nie dziwne. Skoro logo partii potrafią umieścić nawet jako zdjęcie profilowe na portalach społecznościowych, to świadczy , to o tym jak mają sprane mózgi. Ale na pocieszenie pozostaje tylko powiedzieć, że korwinizm jest chorobą uleczalną, która po jakimś czasie minie.
Każdy kto śledzi ten wątek od dawna powie ci, że ja zawsze dyskutuje używając argumentów merytorycznych, więc albo rozmawiajmy na argumenty, albo dalej rozmywaj i baw się yorka
ps. nie błędu logicznego, tylko gramatycznego jak już coś, zresztą czy to błąd, to by się prof. Miodek kłócił... bo ja do ciebie ani listu ani korespondencji nie pisze

Cytat:
Twój nick powoduje, że nikt (poza nielicznymi wyjątkami) nie traktuje Cię poważnie.
Stwierdzanie faktu powiadasz? A jak to zdiagnozowałeś? Zrobiłeś ankietę?

Jakby nikt nie traktował mnie poważnie, to by nikt ze mną nie prowadził dyskusji
To tyle
Ostatnio edytowane przez palikot : 04.02.2015 o godz. 00:31.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰