Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2015, 23:20
kerim, żartobliwie czy nie żartobliwie to tak właśnie wygląda dyskusja w Polsce i na tym każdy traci bo zamiast się skupić na polityce to sie skupia na szyldach partyjnych a one są świetną ochronką dla polityków. Twój wpis podałem tak po prostu bo się nawinął. Równie dobrze można by tam wstawić wiele wpisów palikota czy moich.

Nie rozumiem jak można być idealistą i jak można wierzyć w typów, którzy zagłosowali za rozdawaniem polskiej kasy żydom - tak, pisze o tym po raz enty i będę pisał bo to jest jawny przykład na to, że oni zdradzili Polskę i chcą nasze pieniądze oddawać jakimś Żydom nie wiem z jakiej racji.

Cytat:
Zaczyna sie. Polska Wiosna 2015 ? http://niezalezna.pl/63869-zamieszki...la-do-gornikow
Nie uwierzę, że coś się zmieni dopóki na prawdę się nie zacznie dziać coś dobrego.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.