Wyświetl pojedynczy post
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2015, 17:56
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Januszek dobry zdrajca. Rozumiem jak ktoś przechodzi z z jednej partii do drugiej (o ile nie mają one radykalnie różnych poglądów, np z lewa do prawa czy odwrotnie) ale za takie coś jak przechodzenie z partii A, która jest wrogiem partii B, do partii B to według mnie kara śmierci... Co jest warta taka .....a jak Tomaszewski? Dzisiaj liże rowa Powcom a jutro głosuje w jakimś głosowanku za rozsprzedażą Polski bo co to dla niego sprzedać jakąś tam Polskę skoro własny honor zlicytował? Z drugiej strony to też pokazuje ile jest warta ta gadka szmatka polityków i sztuczna wojna między Po a PiS. Oni udają to wszystko bo mają takie zadanie żeby ogłupiać ludzi a jak przychodzi co do czego to nie problem jest się bratać z tymi, których do niedawna się nazywało oszołomami/lemingami/zdrajcami/sprzedawczykami/karłami itp. Śmieszne to jest.
nie mieszaj spoconego janka z polityką i z PIS,po pierwsze nie był członkiem PIS-u, po drugie gdy dowiedziałem się w jakich" okolicznościach" i że w ogóle dołączył do PIS pierwsza moja myśl była , za jakie grzechy ? potem czekałem cierpliwie aż odejdzie , i odszedł , odszedł bo sodówka mu uderzyła i chciał się panoszyć w łodzkich strukturach , na szczęście zablokowali jego kandydaturę na Prezia Łodzi, potem opowiadał jaki to cudowny putin i rassija, wyleciał i Bogu dzięki, do urbanoplatfusów pasuje jak ulał , a jego poddańcze teksty do kopaczowej miodzio, trafił do swoich i niech tam pozostanie , urbanoplatfusy jak i zeteseelowcy zbierają wszystkie szumowiny i odpady , żal