Wyświetl pojedynczy post
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2015, 20:10
palikot napisał(a):Wyświetl post
1) Śląsk kart nie ma
2) Na mecze w pucharach nie potrzeba kart
3) karty w klubach eksy można robić przez neta a u nas oczywiście dalej się nie da, mimo, że system zmieniono.... ponoć
4) Klub chociaż mógłby się w swoim interesie do chłopaków odezwać, jakaś kultura organizacyjna zobowiązuje a nie pokazywać że klubowi parę tysiaków teraz koło ucha lata... zresztą to pokazuje co jest w naszym klubie normą jeśli chodzi o kulturę. Dzwonisz do WŚ 160 razy nikt nie odbiera... jeszcze bym zrozumiał, że zajęte
Klub jest fatalnie zarządzany, jak bankrutująca spółka giełdowa
1) Nie kłam, Śląsk karty ma. http://slaskwroclaw.pl/strona/karta-kibica-14 Nie wiem w jaki sposób omijają to prawo, ale pewnie przy zakupie trzeba podać pełne dane z dowodu, wiec wychodzi na to samo. Bo przy karnecie i kupnie przez sieć jest obowiązkowa.
2) No nie potrzeba, ale my nie gramy w żadnych pucharach i się nie zanosi.
3) Zgoda.
4) Pełna zgoda. Nie ma nic odkrywczego w tym, że Wisła jest zrujnowana po holenderskich rządach. Póki nie będzie pieniędzy to ciężko liczyć na szybką poprawę.

Sprawa z WŚ i problemami z biletami to kropla w morzu potrzeb. Nie zmienia faktu, że jest to karygodne. Podejrzewam, że nie ma się tym kto zająć, kiedy priorytetem jest dostanie licencji i spłacanie ogromnych długów.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując