kerim1906 napisał(a):

ja mam szukać ?myślisz że cały czas siedzę w politycznym , jak się, powiedziało a trzeba powiedzieć b, jeżeli nie potrafisz udokumentować rzetelnie nie pozwalaj sobie na tego typu wrzutki, i nie uogólniaj że wszyscy są umoczeni w korupcję , Pis nie jest święty ale ma niewiele na sumieniu
|
Właśnie dokładnie zgadzam się. Święty nie jest, bo w tym systemie się nie da być. A ma nie wiele na sumieniu, bo niewiele rządził...
o wiele więcej ma SLD które za korupcje nieoficjalnie brali wszyscy a skazano tylko Jakubowską.
o PO to nie mówiąc już nawet.
Prawda jest taka, że wszyscy umoczeni w ten system są złodziejami... nawet kobiety w ciąży które zgodnie z prawem zakładają firmy, by brać zasiłki na czas ciąży.
Po prostu trzeba zmienić system
wislak68 napisał(a):

Przyłączam się do prośby o przykłady. Masz szansę pokazać wszystkim że nie jesteś zwykłym łgarzem.
Był bym też wdzięczny gdybyś rozwinął tezę o "systemie PiSPO". Bo moim zdaniem z równym powodzeniem można pisać o "systemie Korwin-Jaruzelski" czy "Regan-Breżniew". Innymi słowy "system d..py i paska". I prościej: kompletna bzdura.
|
Ja nie analizuje gry politycznej ani aktorstwa w tvn-ie Macierewicza vs Niesiołowskiego Tuska vs Kaczyńskiego itp. Mnie interesuje program. Spójrz na niego a zobaczysz podobieństwa.
Zresztą zobacz na głosowania PIS-u zawsze głosują za zwiększeniem socjalizmu podobnie jak PO, TR, PSL, SLD. Jednynie Wipler nigdy nie zagłosował za podwyżką podatków czy zwiększeniem socjalu. Dlatego ja nie ufam żadnej partii w tym sejmie