Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2015, 01:00
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
wislak68 pytanie zadałem 30.01.15, dzisjaj mamy 1.02 , nie doczekałem sie odpowiedzi , nie pierwszy raz , co do warszawiaczka , prostuje jego bzdury od czasu jak zabrakło Drozda, prosta sytuacja , ktoś nie za bardzo interesuje się polityką i czyta jego ostatni wpis z osławionym duopolem do 2020 toku, co zapamięta ?ten gostek to jakaś masakra , na co on liczy ?
A myślisz, że ja nie mam co robić tylko całymi dniami, tylko w politycznym siedzieć?

Przykład:
Korupcja w południowym koncernie energetycznym (dziś tauron) w latach 2005-2006 i jego zarząd z prezesem, który w 2006 zmienił fuchę i wylądował polskiej kompanii węglowej z ramienia PIS. Poszukaj sobie.
Fakty są takie, że na węglu przekręty robiło się za SLD za PIS i za PO nadal się robi jak się władza zmieni, to za parę lat wyjdzie i Tuskowi w niesmak
W każdym razie tego jest tyle, że szukanie przykładów nie należy do najtrudniejszej roboty. Ile razy było o PKN Orlen, KGHM-ie spółkach węglowych. To jest norma a to co wychodzi do mediów to wierzchołek góry lodowej.
Kto nie chce prywatyzować, ten daje okradać swoje pieniądze
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰