Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2015, 22:05
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
z czym się zgadzasz ?ze swoim brakiem podstawowej wiedzy pisząc o kandydacie Andrzeju Dudzie "ogórek" ? błysnąłeś , kumpel yorka , brzmii dumnie , dowiedz się coś o czyichś kompetencjach , nie powielaj durnych kalek , jak masz "wiedzę " to uzasadnij ,
No, niezła jaja...
Tak dla porządku: jestem zdecydowanym przeciwnikiem Komorowskiego, ale Duda? No człowieku, kto tak naprawdę w Polsce go zna i wie o nim cokolwiek?

Dla mnie, jego kandydatura na prezydenta jest taka sama jak Ogórek... wystawia się kogoś, kto i tak nie ma szans po to, żeby potem powiedzieć wyborcom: a, bo gdybyśmy naprawdę chcieli walczyć o ten urząd to wystawilibyśmy kogoś bardziej znanego.

I dlatego napisałem "ogórek", bo jest on medialnie kandydatem z wątłymi szansami.
I nie przeszkadza mi, że Cie to boli.

A co do kompetencji, to jest w Polsce całkiem spora grupa osób, które mogłyby ten urząd pełnić. Pewnie i Duda jest wśród nich, ale to nie przekłada się na wynik. To totalny noname znany tylko przez jego fanów i przeciwników. Zapytaj na ulicy pierwszych lepszych przechodniów kto to Duda... Noname, kolego i ta opinia nie ma nic wspólnego z moimi preferencjami wyborczymi.

Oczywiście, odszczekam wszystko jak Duda zbliży się choć do wyniku pozwalającego myśleć o drugiej turze, ale na razie nie uczę się szczekania.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....