Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2015, 20:00
dwdx1906 napisał(a):Wyświetl post
Po moich wcześniejszych wypowiedziach większość chyba wzięła mnie za leminga. Cóż, jestem młody, w trakcie kształcenia i... na szczęście z maleńkiego ośrodka
Nie jestem fanem Bronka. Po prostu nie wiem o Dudzie nic poza tym że jest aktywnym europosłem z PiS'u, prawnikiem i niefortunnie wypowiada się na temat Ukrainy. To trochę za mało żeby oddać głos. Napisałem, że jeśli będzie taka potrzeba to przyjrzę mu się dokładniej i zobaczę, czy rzeczywiście będzie lepszy od Bronka. Póki co mam innego faworyta.

@smuga - a kto z władz PO jest "mniej zły" od Komora? Lekarz Kopacz z psiapsiółkami popierająca aborcję? Kaszub Tusk? Podróżnik Sikorski? Komor przynajmniej sprawia wrażenie przyzwoitości.

@kerim1906 - nie napisałem że Komor jest najlepszym prezydentem. Mógłby być, gdyby myślał samodzielnie. A niestety tak nie jest. Jego teksty o tym że jest za życiem i dlatego broni in vitro pokazują, że ktoś mu robi wodę z mózgu. Od wielu lat.
Problem jest taki, że cała III RP po okrągłym stole sprawia wrażenie.
ten system trzeba zmienić, nie wiem czy w polityce chodzi o przyzwoitość czy nie, raczej o interesy, ale jak ktoś trzyma system to znaczy, że ma w tym interes. Komor jest naprawdę poczciwy taki nasz tato stojący na czele rodu... ale państwo polskie czyli III RP okupant ziem polskich to jest struktura do zmiany. Z dwojga złego ja wolę PISiorów, bo jak pisał kerim jakieś tam podatki obniżyli... u nich machina korupcji, nepotyzmu, złodziejstwa i bandytyzmu jest o wiele skromniejsza niż w platformiano-pslowskiej agenturze więc mogli sobie nawet pozwolić na obniżenie podatków, co jest dobre dla mnie i gospodarki itd
Ja nie chce żyć w państwie które sprawia wrażenie. Wole wariatów ale z realnymi i konkretnymi postulatami niż lawirantów

p.s A jakie Kopaczowa sprawia wrażenie
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.01.2015 o godz. 20:03.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰