Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2015, 17:10
Wiedza o "Tabletkach po" po prostu poraża. Widać wyraźnie, że edukacja seksualna jest potrzebna w szkołach, bo takich bzdur dawno nie czytałem . Panom, którzy piszą o aborcji, to zalecam wizytę u pierwszego, lepszego ginekologa, tam zdobędziecie odpowiednią wiedzę.
A tak na marginesie, to mam nadzieję, że z takim podejściem nie zmuszacie swoich partnerek(i broń Boże żadnych przypadkowych) do zażywania tabletek antykoncepcyjnych i nie stosujecie prezerwatyw! Tylko kalendarzyk, który sami prowadzicie (zgodnie z naukami kościoła). W innych przypadkach uznam za niespełna rozumu, bo trzeba być konsekwentnym w swoich poglądach .

Jeszcze odnośnie wczorajszego dnia i uroczystości w Auschwitz. Bardziej od zaproszeń(takich czy owakich), bardziej martwi mnie, że nawet w takim dniu wypełzają ze swoich pieczar, .......one pojeby, które piszą o żydach, ciapatych, czarnuchach i brudasach. Przynajmniej wiadomo, skąd się brali Kapo czy Polacy sprzedający ludzi za czasów okupacji. To jest porażka III RP, że nie potrafiła niektórych odpowiednio ukierunkować i zamiast tego mamy swastyki, czy 88 na murach.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 28.01.2015 o godz. 17:15.